Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Borås med buss
Borås
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Resa med buss, tåg till Borås
Borås
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Borås?

Planerar du att resa till Borås från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Borås, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Borås, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Borås har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Borås-resa.

För din resa från Malmö till Borås har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Borås

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Borås, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Borås

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Borås idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Borås som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Borås

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Borås
Sverige
Avstånd
236 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Malmö Borås biljetter
Sök efter boende i Borås
Planera din resa från Malmö till Borås enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Borås enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Borås som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Borås med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Borås

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Borås?
Bekvämlighet Tåg mellan Malmö och Borås erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Borås-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Borås?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Borås är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Malmö till Borås är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Borås för att täcka den 236 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Borås?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta

Bussstationer för ankomst till Borås

Borås Centralstation
Karta

Ankomststationer i Borås

Borås Centralstation
Karta
Sök efter Malmö Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

Buss Malmö Borås

Frekvensen av avgångarna till Malmö från Borås varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Borås, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Malmö och Borås har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Malmö och Borås varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Borås för ditt resedatum.

Bussbolag Malmö Borås

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Malmö Borås

Tåg Malmö Borås

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Malmö till Borås. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Malmö och Borås.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Malmö till Borås, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Borås beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Borås är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbolag från Malmö till Borås

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Malmö Borås
Malmö till Borås - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Borås

Vad man ska se och göra i Borås?

En av Borås huvudattraktioner är Textilmuseet, som presenterar textilindustrins historia i regionen. Här kan du upptäcka utvecklingen av vävtekniker och beundra en samling av gamla och moderna textilier. Museet anordnar också tillfälliga utställningar om konst och design.

När du promenerar på gatorna i Borås ska du se till att ta en titt på de många skulpturerna som pryder staden. Borås är känt för sin livliga konstscen, med många offentliga konstverk som visas på gator och torg. Bland de mest kända skulpturerna finns "Stora älgen", en imponerande bronsstaty som symboliserar förhållandet mellan människa och natur.

Om du vill njuta av den naturliga omgivningen kan du besöka Jardin Zoologique de Boras. I denna djurpark finns över 500 djur, bland annat lejon, tigrar, apor och kängurur. Du kan också besöka Änggårdsbergens nationalpark, som erbjuder magnifika vandringsleder genom skogar och sjöar.

Transportmässigt är Borås lättillgängligt med tåg eller bil från Göteborg. Väl här kan du enkelt ta dig runt till fots eller med cykel, eftersom staden är relativt kompakt. Det finns också ett lokalt bussnät som förbinder de olika stadsdelarna.

Sök efter Malmö Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid