Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Luleå med flyg, tåg
Luleå
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med flyg, buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg till Luleå
Luleå
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Luleå?

Planerar du att resa till Luleå från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Luleå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Luleå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller Norwegian Air Shuttle) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Luleå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Luleå-resa.

För din resa från Malmö till Luleå har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Luleå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Luleå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Luleå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Luleå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Luleå

Många flygningar förbinder Malmö med Luleå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Luleå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Luleå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Luleå

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Luleå
Sverige
Avstånd
1214 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Malmö Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå
Planera din resa från Malmö till Luleå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Luleå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Luleå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller Norwegian Air Shuttle för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Luleå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Luleå

Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Luleå?
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Luleå är det snabbaste sättet att resa de 1214 km mellan Malmö och Luleå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Luleå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Malmö Luleå har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Luleå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Luleå?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Luleå är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Malmö till Luleå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Luleå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Malmö och Luleå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Malmö till Luleå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Luleå för att täcka den 1214 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Luleå?
Tillgänglighet Tågstationerna i Malmö eller Luleå ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Malmö till Luleå är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Malmö-Luleå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Luleå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Luleå?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Malmö

Sturup
Karta

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Luleå

Kallax
Karta
Sök efter Malmö Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

Buss Malmö Luleå

Bussar mellan Malmö och Luleå har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Malmö från Luleå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Luleå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Malmö-Luleå extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Luleå varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Luleå på Vivanoda.

Bussbolag Malmö Luleå

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Malmö Luleå

Tåg Malmö Luleå

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Malmö till Luleå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Malmö till Luleå. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Malmö till Luleå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Malmö till Luleå, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Malmö till Luleå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Malmö Luleå

Flyg Malmö Luleå

Flygbolag Malmö Luleå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Malmö Luleå
Malmö till Luleå - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Luleå

Vad man ska se och göra i Luleå?

En av Luleås huvudattraktioner är den berömda Gammelstads träkyrka. Den medeltida kyrkan, som byggdes på 1400-talet, finns med på UNESCO:s världsarvslista och ger en fascinerande inblick i regionens historia.

Kulturälskare kommer också att uppskatta kulturcentret Kulturens Hus, som är värd för en mängd olika konstnärliga evenemang, från samtida konstutställningar till konserter och pjäser. Missa inte heller friluftsmuseet Hägnan, där du kan lära dig mer om det traditionella livet hos samerna, regionens ursprungsbefolkning.

När det gäller transport har Luleå ett effektivt bussnät som trafikerar hela staden och det omgivande området. Om du föredrar att ta dig runt med cykel är staden också utrustad med välutvecklade cykelvägar. För längre resor kan du hyra en bil eller ta regionaltågen, som förbinder Luleå med andra destinationer i norra Sverige.

Oavsett om du är intresserad av historia, natur eller kultur erbjuder staden Luleå många fascinerande möjligheter att upptäcka. Se till att besöka denna unika nordiska destination på din nästa resa till Sverige.

Sök efter Malmö Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid