Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Linköping med tåg, buss
Linköping
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med buss, tåg till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med tåg, flyg, buss till Linköping
Linköping
Se priser
Malmö
Resa med buss, tåg till Lund
Lund
Resa med tåg, buss till Linköping
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Danske StatsBaner (DSB), Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Linköping-resa.

För din resa från Malmö till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Linköping

Många flygningar förbinder Malmö med Linköping varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Linköping på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Linköping

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
351 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Malmö Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Malmö till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Danske StatsBaner (DSB), Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Linköping?
Hastighet Tåg från Malmö till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Malmö eller Linköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Malmö och Linköping erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Malmö-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Linköping?
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Linköping är det snabbaste sättet att resa de 351 km mellan Malmö och Linköping.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Linköping, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Linköping måste ofta anlända tidigt till Malmös flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Malmö Linköping har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Linköping kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Linköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Malmö och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Malmö till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Malmö och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Malmö till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 351 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmo
Karta
Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö Shell Holma
Karta
Malmö
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta
Lockarp
Karta
Triangeln St.
Karta
Hyllie St. (Malmö Arena)
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta
Linkoping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Linköping

Linkoping
Karta
Sök efter Malmö Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

3 tips för billigare resor mellan Malmö och Linköping

Har du bestämt dig för att resa från Malmö till Linköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Linköping.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Malmö-Linköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Linköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Malmö till Linköping, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Linköping och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Linköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Linköping.

Buss Malmö Linköping

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Linköping på Vivanoda.

Bussar mellan Malmö och Linköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Malmö-Linköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Malmö från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Malmö och Linköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Linköping för ditt resedatum.

Bussbiljetter Malmö-Linköping är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Malmö Linköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Eurolines
Eurolines
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Malmö Linköping

Tåg Malmö Linköping

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Malmö till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Malmö och Linköping.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Malmö till Linköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Malmö till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Malmö till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Linköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Linköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Biljetter för sträckan Malmö-Linköping kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Malmö till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Sök efter tågbiljetter Malmö Linköping

Flyg Malmö Linköping

Flygbolag Malmö Linköping

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Malmö Linköping
Malmö till Linköping - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Linköping

Vad man ska se och göra i Linköping?

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Malmö Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid