Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Sundsvall med flyg, tåg
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Malmö
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Resa med tåg, flyg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Sundsvall-resa.

För din resa från Malmö till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Sundsvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Sundsvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Sundsvall

Många flygningar förbinder Malmö med Sundsvall varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Sundsvall på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Sundsvall

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
794 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Malmö Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Malmö till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Sundsvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Sundsvall

Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Sundsvall?
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Sundsvall är det snabbaste sättet att resa de 794 km mellan Malmö och Sundsvall.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Sundsvall, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Malmö Sundsvall har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Sundsvall kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Sundsvall?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Sundsvall är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Malmö till Sundsvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sundsvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Malmö och Sundsvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Malmö till Sundsvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sundsvall för att täcka den 794 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Sundsvall?
Tillgänglighet Tågstationerna i Malmö eller Sundsvall ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Malmö till Sundsvall är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Malmö-Sundsvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Sundsvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Sundsvall?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Malmö

Sturup
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta
Sök efter Malmö Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Buss Malmö Sundsvall

Frekvensen av avgångarna till Malmö från Sundsvall varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Sundsvall, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Malmö och Sundsvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Sundsvall för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Malmö-Sundsvall. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Sundsvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Sundsvall på Vivanoda.

Bussbolag Malmö Sundsvall

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Malmö Sundsvall

Tåg Malmö Sundsvall

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Malmö till Sundsvall minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Malmö och Sundsvall är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Malmö till Sundsvall kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Malmö till Sundsvall

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Malmö Sundsvall

Flyg Malmö Sundsvall

Flygbolag Malmö Sundsvall

NextJet
NextJet
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Malmö Sundsvall
Malmö till Sundsvall - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Sundsvall

Vad man ska se och göra i Sundsvall?

Om du vill lära dig mer om stadens historia kan du besöka stadsmuseet, som ger en översikt över regionens historia och kultur. Svenska musikmuseet och Fotografiska museet är också intressanta stopp för konstälskare.

För att ta sig runt i Sundsvall kan besökare använda lokala kollektivtrafikmedel, som bussar och tåg, samt taxibilar och hyrbilar. Cyklar kan också hyras från några av stadens butiker för en mer miljövänlig utforskning.

Slutligen erbjuder Sundsvall också många möjligheter för naturälskare, med sina många parker och naturreservat. Skuleskogens nationalpark är ett populärt resmål för vandrare och friluftsentusiaster och erbjuder en fantastisk utsikt över den svenska kusten.

Sök efter Malmö Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid