Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Umeå med flyg, tåg
Umeå
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Umeå
Umeå
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Umeå?

Planerar du att resa till Umeå från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Umeå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Umeå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller Norwegian Air Shuttle) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Umeå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Umeå-resa.

För din resa från Malmö till Umeå har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Umeå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Umeå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Umeå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Umeå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Umeå

Många flygningar förbinder Malmö med Umeå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Umeå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Umeå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Umeå

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Umeå
Sverige
Avstånd
1000 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Malmö Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå
Planera din resa från Malmö till Umeå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Umeå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Umeå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller Norwegian Air Shuttle för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Umeå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Umeå

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Umeå?
Priser Bussbiljetter från Malmö till Umeå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Umeå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Umeå är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Malmö och Umeå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Malmö till Umeå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Umeå för att täcka den 1000 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Umeå?
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Umeå är det snabbaste sättet att resa de 1000 km mellan Malmö och Umeå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Umeå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Umeå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Malmö Umeå har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Umeå?
Landskap Tågen mellan Malmö och Umeå erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Malmö och Umeå erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Malmö-Umeå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Umeå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Umeå?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Malmö

Sturup
Karta

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Ankomstflygplatser i Umeå

Umea
Karta
Sök efter Malmö Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå

Buss Malmö Umeå

Frekvensen av avgångarna till Malmö från Umeå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Umeå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Umeå varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Umeå på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Malmö och Umeå varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Umeå för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Malmö-Umeå. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Malmö Umeå

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Malmö Umeå

Tåg Malmö Umeå

Tågbiljetter från Malmö till Umeå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Umeå beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Umeå är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Malmö till Umeå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Malmö och Umeå.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Malmö till Umeå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Malmö till Umeå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Malmö Umeå

Flyg Malmö Umeå

Flygbolag Malmö Umeå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Malmö Umeå
Malmö till Umeå - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Umeå

Vad man ska se och göra i Umeå?

Umeås främsta turistattraktioner är Västerbottens museum, Umeå domkyrka, Nydalasjöns strand och Norrlands botaniska trädgård. Västerbottens museum presenterar regionens historia och kultur, medan Umeå domkyrka är ett fint exempel på nyklassisk arkitektur. Nydalasjöns strand är ett utmärkt ställe att njuta av den svenska sommaren och bada i sjön. Norrlands botaniska trädgård erbjuder ett fint urval av lokala och exotiska växter.

Umeå är också känt för sitt livliga nattliv och sin musikscen. Staden är värd för flera festivaler under året, bland annat Umeå Jazz Festival i oktober och folkmusikfestivalen Umeå Open i februari.

Kollektivtrafiken i Umeå är bekväm och lättillgänglig med bussar som går i hela staden. Taxibilar finns också tillgängliga, liksom cykelvägar för dem som föredrar att resa med cykel. Umeås stadskärna är relativt kompakt, så det är lätt att ta sig runt till fots.

Gör det mesta av din vistelse i Umeå för att upptäcka allt som denna svenska stad har att erbjuda, från kultur till nattliv och natur.

Sök efter Malmö Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid