Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Visby med flyg
Visby
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg till Visby
Visby
Se priser
Malmö
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Resa med flyg till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Visby?

Planerar du att resa till Visby från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Visby-resa.

För din resa från Malmö till Visby har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Visby

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Visby, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Visby

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Visby idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Visby

Många flygningar förbinder Malmö med Visby varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Visby på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Visby

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
395 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Malmö Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Malmö till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Visby

Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Visby?
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Visby är det snabbaste sättet att resa de 395 km mellan Malmö och Visby.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Visby, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Malmö Visby har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Visby kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Visby måste ofta anlända tidigt till Malmös flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Visby?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Visby är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Malmö till Visby är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Visby (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Malmö och Visby, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Malmö och Visby kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Malmö till Visby är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Visby för att täcka den 395 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Visby?
Bekvämlighet Tåg mellan Malmö och Visby erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Landskap Tågen mellan Malmö och Visby erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Miljövänligt Tåget Malmö-Visby anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Kostnad Malmö-Visby-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Visby-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Visby?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Malmö

Sturup
Karta

Ankomstflygplatser i Visby

Visby
Karta
Sök efter Malmö Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

3 tips för billigare resor mellan Malmö och Visby

Har du bestämt dig för att resa från Malmö till Visby och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Visby.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Malmö och Visby med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Visby.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Visby. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Visby.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Malmö till Visby. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Visby kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Malmö Visby

Längden på bussresan mellan Malmö och Visby varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Visby för ditt resedatum.

Bussar mellan Malmö och Visby har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Visby varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Visby på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Malmö-Visby extra kostnader.

Återbetalningspolicyn för bussbiljetter Malmö-Visby varierar beroende på bussbolag och bokningsklass. I allmänhet är mycket billiga biljetter och specialerbjudanden inte berättigade till återbetalning i händelse av avbokning, men vissa företag erbjuder delvis återbetalning eller uppskovsalternativ. Det är viktigt att läsa villkoren noggrant innan du köper en biljett till Visby.

De flesta bussbolag tillåter passagerare att äta eller dricka på Malmö-Visby-bussarna, vissa erbjuder till och med en snackservice där du kan köpa en drink eller en smörgås. Det är dock lämpligt att kontrollera varje företags specifika policy innan du reser.

Bussbolag Malmö Visby

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Malmö Visby

Tåg Malmö Visby

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Visby beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Visby är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Malmö till Visby. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Malmö och Visby.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Malmö till Visby. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Malmö till Visby, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Malmö och Visby rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbiljetter från Malmö till Visby kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Malmö till Visby

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Malmö Visby

Flyg Malmö Visby

Flygbolag Malmö Visby

Golden Air
Golden Air
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Malmö Visby
Malmö till Visby - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Visby

Vad man ska se och göra i Visby?

Visbys huvudattraktion är utan tvekan dess vallar, med anor från 1200-talet. Den är en av de bäst bevarade i Europa, och en promenad längs vallarna bjuder på hisnande vyer över staden. Innanför befästningarna finns charmiga kullerstensgator med pastellfärgade medeltida hus. Stadskärnan är full av livliga torg, restauranger, lokala hantverksbutiker och museer som ger en glimt av stadens rika historia.

Det bästa sättet att ta sig runt i Visby är till fots. Staden är kompakt och lätt att ta sig fram till fots, vilket gör att besökarna kan njuta av den medeltida atmosfären. Man kan också hyra cyklar för att utforska omgivningarna, inklusive de vackra vita sandstränderna i närheten.

För resenärer som anländer från utlandet erbjuder Visby flygplats direktflyg från ett antal europeiska städer. Det är också möjligt att ta en färja från det svenska fastlandet. Väl framme i Visby är kollektivtrafiken effektiv och det är lätt att ta sig runt, med bussar som trafikerar alla stadens huvudattraktioner.

Visby är ett måste för den historieintresserade, men här finns också en livlig atmosfär och ett rikt kulturliv. Oavsett anledningen till ditt besök kommer du garanterat att förföras av den medeltida charmen i denna extraordinära stad.

Sök efter Malmö Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid