Rekommenderad rutt
Trieste
Resa direkt till Igoumenitsa med färja
Igoumenitsa
Se priser
Alternativa rutter
Trieste
Resa med samåkning, färja, buss till Ancona
Ancona
Resa med färja till Igoumenitsa
Igoumenitsa
Se priser
Trieste
Resa med buss, samåkning till Bari
Bari
Resa med färja till Igoumenitsa
Igoumenitsa
Se priser

Hur tar man sig från Trieste till Igoumenitsa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Trieste till Igoumenitsa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Trieste till Igoumenitsa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Trieste till Igoumenitsa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Trieste till Igoumenitsa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines eller Ventouris Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Trieste Igoumenitsa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Minoan Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Trieste till Igoumenitsa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Trieste till Igoumenitsa

Avgångshamn
Trieste
Italien
Friuli-Venezia Giulia
Ankomsthamn
Igoumenitsa
Grekland
Epirus
Avstånd
865 km
Färjerederier
ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Ventouris Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Trieste och Igoumenitsa?

Om du vill resa mellan Trieste och Igoumenitsa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Minoan Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Minoan Lines Trieste Igoumenitsa
Minoan Lines
Minoan Lines är ett grekiskt rederi som bildades 1972 och erbjuder passagerartransporter i Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Trieste-Igoumenitsa och boka en biljett från Minoan Lines mellan Trieste och Igoumenitsa. Mer information om Minoan Lines

Var avgår färjorna från i Trieste? Var anländer båtarna i Igoumenitsa?

Avgångshamn i Trieste

Minoan Liness färjor till Igoumenitsa avgår från följande hamnar i Trieste:

Trieste
Karta

Ankomsthamn i Igoumenitsa

Minoan Lines fartyg anländer till Igoumenitsa från följande hamnar:

Igoumenitsa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Trieste och Igoumenitsa: Minoan Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Ventouris Ferries.

Färja Trieste Igoumenitsa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Trieste till Igoumenitsa

Vad kan man besöka och göra i Igoumenitsa?

Igoumenitsa har en äkta medelhavscharm med gator som kantas av kaféer, tavernor och små butiker. Hamnen är också en idealisk utgångspunkt för att utforska regionens naturliga och historiska underverk.

I närheten ligger den berömda Drepano-stranden, en vidsträckt gyllene sandstrand med hisnande utsikt över det kristallklara vattnet i Joniska havet. Det är den perfekta platsen för att njuta av solen och strandens njutningar. Vattensportentusiaster kan också njuta av segling, dykning eller vindsurfing.

För den som älskar historia och kultur rekommenderas ett besök på Finikas arkeologiska utgrävningsplats. Här kan du utforska gamla ruiner och beundra resterna av ett gammalt tempel tillägnat guden Apollo.

För att ta dig runt i regionen kan du välja att hyra en bil, vilket gör att du kan upptäcka området i din egen takt. Vägarna är väl underhållna och du kan besöka destinationer som den magnifika sjön Ziros eller de traditionella byarna Pramada och Kastaniani.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid