Färja till Visby

Behöver du ta dig till Visby med färja? Letar du efter information och färjebiljetter till Visby? Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Visby från alla 4 hamnar, inklusive Nynäshamn, Västervik och Oskarshamn. Det finns totalt 3 färjerutter som trafikeras av Destination Gotland.

Destination Gotland-linjerna till Visby har en frekvens på cirka 9 överfarter per dag.

Statistik för Visbys färjehamn

Länder
Sverige
Antal överfarter
9 överfarter per dag
Antal hamnar
4
Antal färjeförbindelser
3
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Tips för billigare och bättre färjeresor till Visby

Du gör rätt val när du väljer färja till Visby. Detta transportmedel har obestridliga fördelar: bekvämt, avkopplande, ekonomiskt... Här är några tips för att spara pengar på din färjeöverfart till Visby och resa under de bästa förutsättningarna:

Undvik säsongstoppar
Att åka till Visby under högsäsong kan vara mycket dyrt, med priser som är dubbelt eller till och med tredubbelt så höga som under andra perioder. Upplevelsen ombord förändras också när det är mycket folk.
Undvik att boka i sista minuten
Det är aldrig en bra idé att vänta för länge med att boka. Priserna för Destination Gotland ökar ofta med tiden.
Hitta rabatter på färjor från Destination Gotland
Det är vanligt att färjerederierna (Destination Gotland) erbjuder kampanjerbjudanden beroende på typ av resa (tur och retur), antal passagerare, bokningsperiod osv.

Alla färjeövergångar till Visby hamn

Finns det något bättre sätt att börja din resa till Visby än med en färjeöverfart? Destination Gotlands färjor till Visby erbjuder ett bekvämt och prisvärt alternativ för resenärer som vill slippa de långa köerna och tråkiga ombordstigningsprocedurerna på flygplatserna. Dessutom kan du ta med dig din bil eller motorcykel ombord, så att du kan utforska Visby och dess omgivningar i full frihet så snart du anländer.

Med ett brett utbud av färjerederier och rutter från Nynäshamn, Västervik eller Oskarshamn till Visby kan du använda vår prisjämförelseplattform för att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Visby för din budget och dina preferenser. Allt du behöver göra är att söka!

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Var ligger färjeterminalen i Visby?

Visby
Visby ligger 1.2 km från Visbys centrum.
Karta

Vanliga frågor om färjor till Visby

För att resa till Visby med färja kan du avgå från 4 hamnar i 1 länder: Nynäshamn, Västervik och Oskarshamn.

Färjetrafiken till Visby trafikeras av 1 färjerederier: Destination Gotland.

Färjetiderna till Visby kan variera avsevärt beroende på årstid och färjerederi (Destination Gotland). Vi rekommenderar starkt att du söker efter tidtabeller på Vivanoda.

Det beror på vilken rutt du vill ta. Den kortaste överfarten på sträckan Oskarshamn - Visby tar 2 timmar 55 minuter, medan den längsta överfarten från Nynäshamn - Visby tar nästan 3 timmar 20 minuter.

Priset på en färja till Visby varierar kraftigt beroende på om du reser med bil, till fots eller med cykel och vilken tid på året du väljer. Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena från Destination Gotland till Visby.

None
None
None
None