Rekommenderad rutt
Karlskrona
Resa direkt till Gdynia med färja, buss
Gdynia
Se priser
Alternativa rutter
Karlskrona
Resa med buss till Sopot
Sopot
Resa med buss till Gdynia
Gdynia
Se priser
Karlskrona
Resa med buss till Gdansk
Gdansk
Resa med tåg, buss, samåkning till Gdynia
Gdynia
Se priser

Hur tar man sig från Karlskrona till Gdynia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Karlskrona till Gdynia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Karlskrona till Gdynia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Karlskrona till Gdynia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Karlskrona till Gdynia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Stena Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Karlskrona Gdynia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Stena Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Karlskrona till Gdynia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Karlskrona till Gdynia

Avgångshamn
Karlskrona
Sverige
Ankomsthamn
Gdynia
Polen
Avstånd
263 km
Färjerederier
Stena Line
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
10 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Karlskrona Gdynia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Karlskrona till Gdynia kan du hitta biljetter från 451 kr för en person om du reser utan bil till 5088 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Karlskrona till Gdynia är 1561 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Karlskrona till Gdynia är 11 timmar 6 minuter. De långsammaste färjorna tar 14 timmar 15 minuter att nå Gdynia, medan de snabbaste båtarna anländer till Gdynia på 9 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Karlskrona kl 09:00. Den sista båten till Gdynia avgår från hamnen i Karlskrona kl 22:00.

Genomsnittspris för en Karlskrona till Gdynia färjeöverfart
1561 kr
Prisintervall för färjor Karlskrona Gdynia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
451 kr - 5088 kr
Genomsnittlig överfartstid Karlskrona Gdynia
11 timmar 6 minuter
Avgångstid för första färjan till Gdynia
09:00
Tid då sista färjan avgår till Gdynia
22:00
Ankomsttid för första färjan till Gdynia
06:30
Ankomsttid för sista färjan till Gdynia
22:00

Varför ta en färja från Karlskrona till Gdynia?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Karlskrona till Gdynia vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Gdynia. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Karlskrona till Gdynia är ett idealiskt sätt att resa.

För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Karlskrona och Gdynia när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Karlskrona kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Dina barn kommer att minnas färjeutflykten från Karlskrona till Gdynia länge.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Gdynia eller någon annanstans. Men det är inte alltid trevligt att vara fastbunden i sitt säte i långa timmar. Under färjeturen Karlskrona Gdynia med Stena Line finns det otaliga möjligheter att njuta av restauranger och barer, eller att promenera och sola på ett strandpromenaddäck... Du kommer aldrig att ha så mycket frihet och underhållning under en flygning!
Det är inget problem att transportera din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. På en färja har du dock inte detta problem: din cykel lastas direkt i fartygets enorma garage. Du lämnar den där under hela överfarten Karlskrona-Gdynia i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du hittar den när du går i land vid ankomsten till Gdynia.

Vilka bolag trafikerar mellan Karlskrona och Gdynia?

Om du vill resa mellan Karlskrona och Gdynia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Stena Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Stena Line Karlskrona Gdynia
Stena Line
Stena Line är ett svenskbaserat färjerederi som erbjuder passagerar- och fordonstrafik mellan hamnar i Västeuropa, bland annat mellan hamnarna Harwich i Storbritannien och Hook of Holland i Nederländerna, mellan Hull och Rotterdam samt mellan Liverpool och Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Karlskrona-Gdynia och boka en biljett från Stena Line mellan Karlskrona och Gdynia. Stena Line kör 4 överfarter per dag till Gdynia från Karlskrona och restiden är 10 timmar 20 minuter. Mer information om Stena Line
10 timmar 20 minuter
4 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Karlskrona? Var anländer båtarna i Gdynia?

Avgångshamn i Karlskrona

Stena Lines färjor till Gdynia avgår från följande hamnar i Karlskrona:

Karlskrona
Karta

Ankomsthamn i Gdynia

Stena Line fartyg anländer till Gdynia från följande hamnar:

Gdynia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Karlskrona till Gdynia tar det minst 10 timmar 20 minuter att täcka de 263 km mellan Karlskrona och Gdynia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Karlskrona och Gdynia på vintern) och färjerederiet (Stena Line). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Karlskrona och Gdynia.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Karlskrona och Gdynia: Stena Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Stena Line.

Innan du bokar, jämför priserna på Stena Line på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Karlskrona Gdynia kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Karlskrona och Gdynia reser du 263 km.

För att åka med båt från Karlskrona till Gdynia kan du hitta priser från 451 kr för det lägsta, till 5088 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1561 kr.

Den första färjan avgår från Karlskrona kl 09:00 till Gdynia.

Den sista färjan till Gdynia avgår vanligtvis från Karlskrona kl 22:00.

Din erfarenhet av färjeöverfart från Karlskrona till Gdynia

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Karlskrona till Gdynia kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Karlskrona till avstigning i Gdynia, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Stena Line sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Karlskrona och Gdynia.

Avresa från Karlskrona med färja

Innan din färjeresa med Karlskrona Gdynia börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Karlskrona / Du bör anlända till färjeterminalen i Karlskrona inom den tidsgräns som Stena Line har fastställt. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Karlskrona - Gdynia / I Karlskrona visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Stena Line-bokföringen vid Karlskrona färjeterminal. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på färjan till Gdynia / Från färjeterminalen i Karlskrona uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. I ditt fordon kommer personal från Stena Line att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Ombord på färjan från Karlskrona till Gdynia

Ombord på Stena Line-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Färjans ankomst till Gdynia

Här finns lite information för avstigning i Gdynia:

  • Färjan går in i Gdynia Harbour / Besättningen kommer inte att ge dig tillträde till garaget för att hämta ditt fordon förrän båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Gdynias hamn från båtens däck.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Karlskrona till Gdynia i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Gdynia.
  • Lämna fartyget och Gdynia är ditt / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. Tullpersonalen i Gdynias hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen lämnar du hamnen och Gdynia väntar på dig!
Färja Karlskrona Gdynia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Karlskrona till Gdynia

Vad kan man besöka och göra i Gdynia?

En av sevärdheterna att besöka i Gdynia är stadens hamn, som är en av de största i Östersjön. Du kan promenera längs vattnet och titta på fartygen som kommer in och ut ur hamnen, samt besöka Gdynias sjöfartsmuseum för att lära dig mer om regionens sjöfartshistoria.

En annan intressant plats är det polska armémuseet, som har en samling militära föremål från antiken till nutid. Du kan också besöka Museum of Coastal Navigation, som har utställningar om sjöfartshandel och fiske.

Om du är intresserad av konst kan du besöka Museum of the City of Gdynia, där det finns utställningar med modern konst och utställningar om stadens historia. Du kan också ta en promenad genom distriktet Kamienna Góra, där du hittar många modernistiska byggnader designade av kända arkitekter.

När det gäller transport har Gdynia ett utmärkt buss- och spårvagnsnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Du kan också hyra cyklar för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid