Färja till Nynäshamn

Behöver du ta dig till Nynäshamn med färja? Letar du efter information och färjebiljetter till Nynäshamn? Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Nynäshamn från alla 5 hamnar, inklusive Rostock, Gdansk, Visby och Ventspils. Det finns totalt 4 färjerutter som trafikeras av Hansa Destinations, Polferries, Destination Gotland och Stena Line.

Stena Line, Destination Gotland, Polferries och Hansa Destinations-linjerna till Nynäshamn har en frekvens på cirka 8 överfarter per dag.

Den längsta överfarten är cirka 18 timmar på rutten Gdansk - Nynäshamn (508 km bort) och den snabbaste på rutten Visby - Nynäshamn (142 km bort) med en längd på 3 timmar 20 minuter.

Statistik för Nynäshamns färjehamn

Länder
Tyskland
Sverige
Polen
Lettland
Antal överfarter
8 överfarter per dag
Antal hamnar
5
Antal färjeförbindelser
4
Antal färjerederier
4
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Rekommenderade färjerutter till Nynäshamn

Här är de snabbaste och längsta populära färjerutorna till Nynäshamn och de med högst frekvens av överfarter.

Tips för billigare och bättre färjeresor till Nynäshamn

Du gör rätt val när du väljer färja till Nynäshamn. Detta transportmedel har obestridliga fördelar: bekvämt, avkopplande, ekonomiskt... Här är några tips för att spara pengar på din färjeöverfart till Nynäshamn och resa under de bästa förutsättningarna:

Resa till Nynäshamn på natten
Att ta en hytt på Stena Line, Destination Gotland, Polferries och Hansa Destinations-fartyg är en bra idé för att komma utvilad till Nynäshamn och slippa betala för boende på din destination.
Glöm inte att ta med dig alla nödvändiga personliga tillhörigheter ombord.
Under överfarten är det förbjudet att komma in i garaget. Om du går ombord i Ventspils, Visby, Gdansk eller Rostock ska du förbereda alla saker du kan behöva (mediciner, leksaker...).
Ankomst till Nynäshamns hamn minst 1 timme före avgång.
Efter en viss tid är tillträdet till fartyget inte längre garanterat. Se till att du anländer till hamnen i Rostock, Gdansk, Visby eller Ventspils inom den tidsgräns som fastställts av Hansa Destinations, Polferries, Destination Gotland och Stena Line.

Alla färjeövergångar till Nynäshamn hamn

Finns det något bättre sätt att börja din resa till Nynäshamn än med en färjeöverfart? Hansa Destinations, Polferries, Destination Gotland och Stena Lines färjor till Nynäshamn erbjuder ett bekvämt och prisvärt alternativ för resenärer som vill slippa de långa köerna och tråkiga ombordstigningsprocedurerna på flygplatserna. Dessutom kan du ta med dig din bil eller motorcykel ombord, så att du kan utforska Nynäshamn och dess omgivningar i full frihet så snart du anländer.

Med ett brett utbud av färjerederier och rutter från Rostock, Gdansk, Visby eller Ventspils till Nynäshamn kan du använda vår prisjämförelseplattform för att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Nynäshamn för din budget och dina preferenser. Allt du behöver göra är att söka!

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Var ligger färjeterminalen i Nynäshamn?

Nynashamn
Nynashamn ligger 0.4 km från Nynäshamns centrum.
Karta

Vanliga frågor om färjor till Nynäshamn

För att resa till Nynäshamn med färja kan du avgå från 5 hamnar i 4 länder: Rostock, Gdansk, Visby och Ventspils.

Färjetrafiken till Nynäshamn trafikeras av 4 färjerederier: Hansa Destinations, Polferries, Destination Gotland och Stena Line.

Färjetiderna till Nynäshamn kan variera avsevärt beroende på årstid och färjerederi (Hansa Destinations, Polferries, Destination Gotland eller Stena Line). Vi rekommenderar starkt att du söker efter tidtabeller på Vivanoda.

Det beror på vilken rutt du vill ta. Den kortaste överfarten på sträckan Visby - Nynäshamn tar 3 timmar 20 minuter, medan den längsta överfarten från Gdansk - Nynäshamn tar nästan 18 timmar.

Priset på en färja till Nynäshamn varierar kraftigt beroende på om du reser med bil, till fots eller med cykel och vilken tid på året du väljer. Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena från Hansa Destinations, Polferries, Destination Gotland och Stena Line till Nynäshamn.

Nynäshamn färja - Priser och överfarter till Nynäshamn färjeterminal

Färja till Nynäshamn: reseguide

Vad att se och göra i Nynäshamn?

Bara en timmes bilresa från Stockholm ligger Nynashamn, en charmig hamnstad i Sverige som är väl värd att upptäcka. Även om Nynashamn ofta förbises av turister, erbjuder staden en lugn atmosfär och en mängd olika aktiviteter för besökare.

En av Nynashamns största attraktioner är dess hamn. På sommaren avgår många färjor härifrån för kryssningar runt Stockholms skärgård. Om du är en hängiven seglare kan du också hyra en båt och utforska de vackra omgivande öarna. De pittoreska havslandskapen och lugna stränderna gör Nynashamn till en idealisk plats att koppla av och njuta av utomhuslivet.

För dem som föredrar att upptäcka den lokala kulturen är Nynashamns museum ett måste. Här får man en intressant inblick i regionens historia, hamnverksamheten och fiskarnas liv. Schweizer Park är också en trevlig plats att besöka, med sina välskötta trädgårdar och panoramautsikt över Östersjön.

När man promenerar genom stadskärnan kan man beundra den typiska svenska arkitekturen med sina färgglada trähus. Lokala butiker erbjuder också en mängd olika hantverk och unika souvenirer, perfekt för att ta en liten bit av Nynashamn med dig hem.

När det gäller transport har Nynashamn en tågstation med regelbundna avgångar till och från Stockholm. Du kan också hyra en bil för att utforska det omgivande området, eller använda en taxiservice.

Nynashamn är en idealisk destination för resenärer som söker lugn och äkthet. Med sina magnifika havslandskap, rika kulturarv och utomhusaktiviteter kommer denna charmiga hamnstad garanterat att vinna över dig.

När ta färjan till Nynäshamn?

Sommaren, från juni till augusti, är den bästa tiden att resa i Sverige om du letar efter milda temperaturer och gott om solsken. Medeltemperaturen ligger mellan 20°C och 25°C, med längre dagar och kortare nätter. Det här är den perfekta tiden att utforska Sveriges magnifika skärgårdar, njuta av stränderna, vandra eller campa.

Vår och höst, från mars till maj och september till november, erbjuder mildare temperaturer, men kan åtföljas av regn. Medeltemperaturen varierar mellan 10°C och 15°C, med soliga dagar och svalare nätter. Det här är en bra tid att upptäcka naturen när den återföds eller pryds av magnifika höstfärger, men det är nödvändigt att ta med skydd mot regn.

Upptäck landet från Nynäshamn hamn

Hamnar och överfarter
Det mest populära färjerederiet för att resa till Sverige är Stena Line, som erbjuder överfarter från flera hamnar i norra Europa. De mest frekventa avgångarna går från hamnen i Kiel i Tyskland till Göteborg, Sveriges näst största stad. Denna överfart tar cirka 14 timmar och trafikeras dagligen. Andra överfarter erbjuds också från andra hamnar i Tyskland, Danmark och Polen.

Tjänster ombord
Stena Lines färjor erbjuder moderna och bekväma faciliteter för passagerarna, med bekväma hytter, restauranger, barer, butiker och fritidsområden. Vissa färjor har även spa-anläggningar, biografer och lekrum för barn. Passagerarna kan njuta av spektakulära vyer över havet från fartygens ytterdäck.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None