Färja till Nynäshamn

Behöver du ta dig till Nynäshamn med färja? Letar du efter information och färjebiljetter till Nynäshamn? Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Nynäshamn från alla 4 hamnar, inklusive Gdansk, Visby och Ventspils. Det finns totalt 3 färjerutter som trafikeras av Polferries, Destination Gotland och Stena Line.

Stena Line, Destination Gotland och Polferries-linjerna till Nynäshamn har en frekvens på cirka 8 överfarter per dag.

Den längsta överfarten är cirka 18 timmar på rutten Gdansk - Nynäshamn (508 km bort) och den snabbaste på rutten Visby - Nynäshamn (142 km bort) med en längd på 3 timmar 20 minuter.

Statistik för Nynäshamns färjehamn

Länder
Polen
Sverige
Lettland
Antal överfarter
8 överfarter per dag
Antal hamnar
4
Antal färjeförbindelser
3
Antal färjerederier
3
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Rekommenderade färjerutter till Nynäshamn

Här är de snabbaste och längsta populära färjerutorna till Nynäshamn och de med högst frekvens av överfarter.

Tips för billigare och bättre färjeresor till Nynäshamn

Du gör rätt val när du väljer färja till Nynäshamn. Detta transportmedel har obestridliga fördelar: bekvämt, avkopplande, ekonomiskt... Här är några tips för att spara pengar på din färjeöverfart till Nynäshamn och resa under de bästa förutsättningarna:

Resa till Nynäshamn på natten
Att ta en hytt på Stena Line, Destination Gotland och Polferries-fartyg är en bra idé för att komma utvilad till Nynäshamn och slippa betala för boende på din destination.
Glöm inte att ta med dig alla nödvändiga personliga tillhörigheter ombord.
Under överfarten är det förbjudet att komma in i garaget. Om du går ombord i Ventspils, Visby eller Gdansk ska du förbereda alla saker du kan behöva (mediciner, leksaker...).
Ankomst till Nynäshamns hamn minst 1 timme före avgång.
Efter en viss tid är tillträdet till fartyget inte längre garanterat. Se till att du anländer till hamnen i Gdansk, Visby eller Ventspils inom den tidsgräns som fastställts av Polferries, Destination Gotland och Stena Line.

Alla färjeövergångar till Nynäshamn hamn

Finns det något bättre sätt att börja din resa till Nynäshamn än med en färjeöverfart? Polferries, Destination Gotland och Stena Lines färjor till Nynäshamn erbjuder ett bekvämt och prisvärt alternativ för resenärer som vill slippa de långa köerna och tråkiga ombordstigningsprocedurerna på flygplatserna. Dessutom kan du ta med dig din bil eller motorcykel ombord, så att du kan utforska Nynäshamn och dess omgivningar i full frihet så snart du anländer.

Med ett brett utbud av färjerederier och rutter från Gdansk, Visby eller Ventspils till Nynäshamn kan du använda vår prisjämförelseplattform för att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Nynäshamn för din budget och dina preferenser. Allt du behöver göra är att söka!

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Var ligger färjeterminalen i Nynäshamn?

Nynashamn
Nynashamn ligger 0.4 km från Nynäshamns centrum.
Karta

Vanliga frågor om färjor till Nynäshamn

För att resa till Nynäshamn med färja kan du avgå från 4 hamnar i 3 länder: Gdansk, Visby och Ventspils.

Färjetrafiken till Nynäshamn trafikeras av 3 färjerederier: Polferries, Destination Gotland och Stena Line.

Färjetiderna till Nynäshamn kan variera avsevärt beroende på årstid och färjerederi (Polferries, Destination Gotland eller Stena Line). Vi rekommenderar starkt att du söker efter tidtabeller på Vivanoda.

Det beror på vilken rutt du vill ta. Den kortaste överfarten på sträckan Visby - Nynäshamn tar 3 timmar 20 minuter, medan den längsta överfarten från Gdansk - Nynäshamn tar nästan 18 timmar.

Priset på en färja till Nynäshamn varierar kraftigt beroende på om du reser med bil, till fots eller med cykel och vilken tid på året du väljer. Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena från Polferries, Destination Gotland och Stena Line till Nynäshamn.

None
None
None
None