TT-Line

TT-Line driver 6 färjerutter till och från 4 hamnar, inklusive Swinoujscie, Lübeck, Rostock och Trelleborg, med huvudlinjerna Swinoujscie-Trelleborg, Lübeck-Trelleborg, Trelleborg-Rostock, Trelleborg-Swinoujscie, Trelleborg-Lübeck.

Vivanoda hjälper dig att söka efter TT-Line överfarter, tidtabeller och priser för att hitta och boka din biljett till bästa pris.

Den kortaste färjeöverfarten med TT-Line är Trelleborg - Rostock på 5 timmar 30 minuter. Den kortaste färjeöverfarten med TT-Line är Lübeck - Trelleborg med 231 km och en tidsåtgång på 8 timmar 20 minuter.

TT-Line i siffror

Länder
Polen
Sverige
Tyskland
Antal överfarter
15 överfarter per dag
Antal hamnar
4
Antal färjeförbindelser
6
Sök efter färjor
TT-Line: Färjepriser, tidtabeller och bokningar

Färjebolag TT-Line

Presentation av TT-Line

TT-Line är ett färjerederi som grundades 1962 och som erbjuder passagerar- och fordonstransporttjänster över Östersjön, främst mellan Tyskland, Sverige och Polen. Med över 50 års erfarenhet har TT-Line blivit ett av de största färjerederierna i regionen.

TT-Lines historia går tillbaka till den blygsamma starten som ett litet familjeföretag som tillhandahöll godstransporttjänster. Under årens lopp utökade företaget snabbt sin verksamhet till att även omfatta passagerartransporter, som svar på den växande efterfrågan från resenärer som ville besöka de baltiska länderna och Skandinavien. Idag erbjuder TT-Line regelbundna överfarter med en flotta av moderna, välutrustade fartyg.

Det geografiska område som trafikeras av TT-Line omfattar huvudsakligen Tyskland, Sverige och Polen. Populära destinationer är hamnarna i Trelleborg i Sverige, Travemünde och Rostock i Tyskland samt Świnoujście i Polen. Dessa förbindelser gör det möjligt för resenärer att enkelt korsa Östersjön och erbjuder ett bekvämt och trevligt sätt att upptäcka de olika kulturerna och landskapen i denna fascinerande region.

TT-Lines fartyg är utformade för att erbjuda maximal komfort och bekvämlighet för sina passagerare. Faciliteterna ombord inkluderar bekväma hytter, restauranger, taxfreebutiker, lekplatser för barn, relaxavdelningar och mycket mer. Oavsett om du reser med bil, motorcykel, husbil eller till fots, garanterar TT-Line en trevlig och stressfri reseupplevelse.

Förutom passagerartransporter erbjuder TT-Line också godstransporttjänster, vilket gör det enkelt att flytta varor från ett land till ett annat. Tack vare en flotta av väl underhållna fartyg och skicklig personal tillhandahåller TT-Line en säker och högkvalitativ tjänst för företag och privatpersoner som transporterar varor.

TT-Line är därför ett välrenommerat färjerederi som erbjuder passagerar- och frakttjänster mellan Tyskland, Sverige och Polen. Med en rik historia och djupgående expertis strävar TT-Line efter att erbjuda sina kunder en trevlig reseupplevelse. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull är TT-Line din pålitliga partner för att korsa Östersjön bekvämt och säkert.

Från vilka hamnar bedriver TT-Line färjetrafik?

TT-Line bedriver färjetrafik mellan 4 hamnar: Swinoujscie, Lübeck, Rostock och Trelleborg.

Alla TT-Line färjeöverfarter

TT-Line erbjuder 6 färjeöverfarter. Du kan välja mellan ett brett utbud av destinationer: Lübeck, Tyskland, Schleswig-Holstein, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Swinoujscie, Polen, Trelleborg, Sverige ... Avgångs- och ankomsttiderna uppdateras regelbundet för att ge resenärerna maximal flexibilitet. Biljetter är tillgängliga året runt till attraktiva priser. Sök i Vivanoda för mer information om TT-Line rutter, priser och tidtabeller.

Swinoujscie Polen
Trelleborg Sverige
Från 555 kr
9 överfarter i veckan
5 timmar 55 minuter
177 km
Sök efter biljetter
Lübeck Tyskland
Trelleborg Sverige
Från 451 kr
3 överfarter per dag
8 timmar 20 minuter
231 km
Sök efter biljetter
Trelleborg Sverige
Rostock Tyskland
3 överfarter per dag
5 timmar 30 minuter
157 km
Sök efter biljetter
Trelleborg Sverige
Swinoujscie Polen
9 överfarter i veckan
5 timmar 50 minuter
177 km
Sök efter biljetter
Trelleborg Sverige
Lübeck Tyskland
3 överfarter per dag
8 timmar
231 km
Sök efter biljetter
Rostock Tyskland
Trelleborg Sverige
Från 335 kr
3 överfarter per dag
6 timmar
157 km
Sök efter biljetter

Vilka länder trafikeras av TT-Line fartyg?

TT-Line trafikerar överfarter till och från 3 länder: Tyskland, Polen och Sverige.

None

None
None
None