Rekommenderad rutt
Trelleborg
Resa direkt till Swinoujscie med färja
Swinoujscie
Se priser
Alternativa rutter
Trelleborg
Resa med färja till Rostock
Rostock
Resa med buss till Malmö
Malmö
Resa med färja till Swinoujscie
Swinoujscie
Se priser

Hur tar man sig från Trelleborg till Swinoujscie med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Trelleborg till Swinoujscie? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Trelleborg till Swinoujscie är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Trelleborg till Swinoujscie, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Trelleborg till Swinoujscie så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Finnlines, Scandlines, Stena Line, TT-Line eller Unity Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Trelleborg Swinoujscie som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Unity Line eller TT-Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Trelleborg till Swinoujscie behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Trelleborg till Swinoujscie

Avgångshamn
Trelleborg
Sverige
Ankomsthamn
Swinoujscie
Polen
Avstånd
177 km
Färjerederier
Finnlines, Scandlines, Stena Line, TT-Line, Unity Line
Frekvens av överfarter
9 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Trelleborg Swinoujscie: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Trelleborg till Swinoujscie kan du hitta biljetter från 555 kr för en person om du reser utan bil till 1677 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Trelleborg till Swinoujscie är 1064 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Trelleborg till Swinoujscie är 6 timmar 58 minuter. De långsammaste färjorna tar 8 timmar 45 minuter att nå Swinoujscie, medan de snabbaste båtarna anländer till Swinoujscie på 6 timmar 10 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Trelleborg kl 02:00. Den sista båten till Swinoujscie avgår från hamnen i Trelleborg kl 23:15.

Genomsnittspris för en Trelleborg till Swinoujscie färjeöverfart
1064 kr
Prisintervall för färjor Trelleborg Swinoujscie (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
555 kr - 1677 kr
Genomsnittlig överfartstid Trelleborg Swinoujscie
6 timmar 58 minuter
Avgångstid för första färjan till Swinoujscie
02:00
Tid då sista färjan avgår till Swinoujscie
23:15
Ankomsttid för första färjan till Swinoujscie
00:30
Ankomsttid för sista färjan till Swinoujscie
23:50

Varför ta en färja från Trelleborg till Swinoujscie?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Trelleborg till Swinoujscie vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Swinoujscie. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Trelleborg till Swinoujscie är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Trelleborg till Swinoujscie, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Unity Line eller TT-Line-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Under hela resan från Trelleborg till Swinoujscie kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Det är inget problem att transportera din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. På en färja har du dock inte detta problem: din cykel lastas direkt i fartygets enorma garage. Du lämnar den där under hela överfarten Trelleborg-Swinoujscie i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du hittar den när du går i land vid ankomsten till Swinoujscie.

Vilka bolag trafikerar mellan Trelleborg och Swinoujscie?

Om du vill resa mellan Trelleborg och Swinoujscie med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Unity Line eller TT-Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Unity Line Trelleborg Swinoujscie
Unity Line
Unity Line bedriver färjetrafik till Sverige och Polen, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Trelleborg och Swinoujscie. På Vivanoda kan du jämföra priser för Trelleborg-Swinoujscie och boka en biljett från Unity Line mellan Trelleborg och Swinoujscie. Mer information om Unity Line
TT-Line Trelleborg Swinoujscie
TT-Line
TT-Line bedriver färjetrafik till Sverige och Polen, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Trelleborg och Swinoujscie. På Vivanoda kan du jämföra priser för Trelleborg-Swinoujscie och boka en biljett från TT-Line mellan Trelleborg och Swinoujscie. TT-Line kör 9 överfarter i veckan till Swinoujscie från Trelleborg och restiden är 5 timmar 50 minuter. Mer information om TT-Line
5 timmar 50 minuter
9 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Trelleborg? Var anländer båtarna i Swinoujscie?

Avgångshamn i Trelleborg

Unity Line eller TT-Lines färjor till Swinoujscie avgår från följande hamnar i Trelleborg:

Trelleborg
Karta

Ankomsthamn i Swinoujscie

TT-Line eller Unity Line fartyg anländer till Swinoujscie från följande hamnar:

Swinoujscie
Karta
Andra alternativa avgångar från Trelleborg till Swinoujscie
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Trelleborg till Swinoujscie tar det minst 5 timmar 50 minuter att täcka de 177 km mellan Trelleborg och Swinoujscie.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Trelleborg och Swinoujscie på vintern) och färjerederiet (Unity Line och TT-Line). Det finns för närvarande 9 överfarter i veckan mellan Trelleborg och Swinoujscie.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Trelleborg och Swinoujscie: Unity Line och TT-Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Finnlines, Scandlines, Stena Line, TT-Line, Unity Line.

Innan du bokar, jämför priserna på Finnlines, Scandlines, Stena Line, TT-Line, Unity Line på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Trelleborg Swinoujscie kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Trelleborg och Swinoujscie reser du 177 km.

För att åka med båt från Trelleborg till Swinoujscie kan du hitta priser från 555 kr för det lägsta, till 1677 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1064 kr.

Den första färjan avgår från Trelleborg kl 02:00 till Swinoujscie.

Den sista färjan till Swinoujscie avgår vanligtvis från Trelleborg kl 23:15.

Din erfarenhet av färjeöverfart från Trelleborg till Swinoujscie

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Trelleborg till Swinoujscie ser ut. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Trelleborg Swinoujscie-kryssning ombord på Finnlines, Scandlines, Stena Line, TT-Line eller Unity Line har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Trelleborg till avstigning i Swinoujscie. Du hittar också praktisk information om Trelleborg och Swinoujscie.

Avresa från Trelleborg med färja

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Trelleborg Swinoujscie börjar:

  • Presentation i hamnen i Trelleborg / Du bör anlända till färjeterminalen i Trelleborg inom den tidsgräns som Unity Line eller TT-Line har fastställt. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Trelleborg - Swinoujscie / I Trelleborg visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid TT-Line eller Unity Line-bokföringen vid Trelleborg färjeterminal. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på fartyget till Swinoujscie / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Trelleborg som uppmanar dig att gå ombord. I ditt fordon kommer personal från Unity Line eller TT-Line att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Ombord på färjan från Trelleborg till Swinoujscie

Ombord på TT-Line eller Unity Line-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Färjans ankomst till Swinoujscie

Här finns lite information för avstigning i Swinoujscie:

  • Färjan går in i Swinoujscie Harbour / Du kommer inte att kunna nå garaget förrän besättningen bjuder in dig. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Swinoujscie från ytterdäcket.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Trelleborg till Swinoujscie i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Swinoujscie.
  • Lämna fartyget och Swinoujscie är ditt / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Swinoujscie. Äntligen lämnar du hamnen och Swinoujscie väntar på dig!
Färja Trelleborg Swinoujscie - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Trelleborg till Swinoujscie

Vad kan man besöka och göra i Swinoujscie?

En av de sevärdheter man inte får missa i Swinoujscie är fyren, som är en av de högsta i Europa. Den ligger på ön Wolin och erbjuder en hisnande panoramautsikt över Östersjön och det omgivande området. En promenad längs piren, som sträcker sig flera kilometer, rekommenderas också för att njuta av den spektakulära utsikten.

Naturälskare kommer att älska naturreservatet Wolin, en av Polens största nationalparker. Här finns en mångfald av flora och fauna, bland annat täta skogar, branta klippor och sanddyner. Vandrare kan följa de många markerade lederna för att utforska områdets naturliga skönhet.

När det gäller lokala transporter är Swinoujscie lättillgängligt med bil, tåg eller färja. Väl framme är staden ganska kompakt och kan lätt utforskas till fots eller med cykel. Du kan också hyra bil, skoter eller motorcykel för att lättare ta dig runt.

För resenärer som vill njuta av stränderna är Swinoujscie ett riktigt paradis. Med sina långa sträckor av fin sand och kristallklart vatten är stadens stränder perfekta för avkoppling, simning och vattensporter som segling och beachvolleyboll.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid