Rekommenderad rutt
Bari
Resa direkt till Igoumenitsa med färja
Igoumenitsa
Se priser
Alternativa rutter
Bari
Resa med färja till Korfu
Korfu
Resa med färja till Igoumenitsa
Igoumenitsa
Se priser
Bari
Resa med tåg, samåkning, buss till Brindisi
Brindisi
Resa med färja till Igoumenitsa
Igoumenitsa
Se priser

Hur tar man sig från Bari till Igoumenitsa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Bari till Igoumenitsa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Bari till Igoumenitsa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Bari till Igoumenitsa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Bari till Igoumenitsa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines eller European Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Bari Igoumenitsa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Ventouris Ferries eller Superfast Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Bari till Igoumenitsa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Bari till Igoumenitsa

Avgångshamn
Bari
Italien
Apulien
Ankomsthamn
Igoumenitsa
Grekland
Epirus
Avstånd
341 km
Färjerederier
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Frekvens av överfarter
6 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
12 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Bari Igoumenitsa: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Bari till Igoumenitsa kan du hitta biljetter från 544 kr för en person om du reser utan bil till 3296 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Bari till Igoumenitsa är 1526 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Bari till Igoumenitsa är 10 timmar 2 minuter. De långsammaste färjorna tar 11 timmar 46 minuter att nå Igoumenitsa, medan de snabbaste båtarna anländer till Igoumenitsa på 8 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Bari kl 13:30. Den sista båten till Igoumenitsa avgår från hamnen i Bari kl 23:59.

Genomsnittspris för en Bari till Igoumenitsa färjeöverfart
1526 kr
Prisintervall för färjor Bari Igoumenitsa (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
544 kr - 3296 kr
Genomsnittlig överfartstid Bari Igoumenitsa
10 timmar 2 minuter
Avgångstid för första färjan till Igoumenitsa
13:30
Tid då sista färjan avgår till Igoumenitsa
23:59
Ankomsttid för första färjan till Igoumenitsa
05:30
Ankomsttid för sista färjan till Igoumenitsa
23:00

Varför ta en färja från Bari till Igoumenitsa?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Bari till Igoumenitsa vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Igoumenitsa. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Bari till Igoumenitsa är ett idealiskt sätt att resa.

Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. På en färja har du dock inte detta problem: din cykel lastas direkt i fartygets enorma garage. Du lämnar den där under hela överfarten Bari-Igoumenitsa i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Igoumenitsa för att gå av båten.
Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ombord på en Ventouris Ferries eller Superfast Ferries-färja får du en smidig start från Bari och seglar i mindre än 40 km/h till Igoumenitsa. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med tycker att din överfart Bari-Igoumenitsa är lite för kort!
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Bari och Igoumenitsa med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Bari kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Igoumenitsa flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Bari och Igoumenitsa kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Bari och Igoumenitsa?

Om du vill resa mellan Bari och Igoumenitsa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Ventouris Ferries eller Superfast Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Ventouris Ferries Bari Igoumenitsa
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries är ett färjerederi baserat i Grekland som trafikerar olika destinationer i Grekland, Turkiet och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bari-Igoumenitsa och boka en biljett från Ventouris Ferries mellan Bari och Igoumenitsa. Ventouris Ferries kör 6 överfarter i veckan till Igoumenitsa från Bari och restiden är 12 timmar 30 minuter. Mer information om Ventouris Ferries
12 timmar 30 minuter
6 överfarter i veckan
Superfast Ferries Bari Igoumenitsa
Superfast Ferries
Superfast Ferries, som grundades 1993, är ett grekiskt företag som tillhandahåller sjöförbindelser mellan Grekland och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bari-Igoumenitsa och boka en biljett från Superfast Ferries mellan Bari och Igoumenitsa. Mer information om Superfast Ferries

Var avgår färjorna från i Bari? Var anländer båtarna i Igoumenitsa?

Avgångshamn i Bari

Ventouris Ferries eller Superfast Ferriess färjor till Igoumenitsa avgår från följande hamnar i Bari:

Bari Molo San Vito 4
Karta
Bari Banchina Deposito Franco
Karta

Ankomsthamn i Igoumenitsa

Superfast Ferries eller Ventouris Ferries fartyg anländer till Igoumenitsa från följande hamnar:

Igoumenitsa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Bari till Igoumenitsa tar det minst 12 timmar 30 minuter att täcka de 341 km mellan Bari och Igoumenitsa.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Bari och Igoumenitsa på vintern) och färjerederiet (Ventouris Ferries och Superfast Ferries). Det finns för närvarande 6 överfarter i veckan mellan Bari och Igoumenitsa.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Bari och Igoumenitsa: Ventouris Ferries och Superfast Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Under din överfart mellan Bari och Igoumenitsa reser du 341 km.

För att åka med båt från Bari till Igoumenitsa kan du hitta priser från 544 kr för det lägsta, till 3296 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1526 kr.

Den första färjan avgår från Bari kl 13:30 till Igoumenitsa.

Den sista färjan till Igoumenitsa avgår vanligtvis från Bari kl 23:59.

Färja Bari Igoumenitsa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Bari till Igoumenitsa

Vad kan man besöka och göra i Igoumenitsa?

Igoumenitsa har en äkta medelhavscharm med gator som kantas av kaféer, tavernor och små butiker. Hamnen är också en idealisk utgångspunkt för att utforska regionens naturliga och historiska underverk.

I närheten ligger den berömda Drepano-stranden, en vidsträckt gyllene sandstrand med hisnande utsikt över det kristallklara vattnet i Joniska havet. Det är den perfekta platsen för att njuta av solen och strandens njutningar. Vattensportentusiaster kan också njuta av segling, dykning eller vindsurfing.

För den som älskar historia och kultur rekommenderas ett besök på Finikas arkeologiska utgrävningsplats. Här kan du utforska gamla ruiner och beundra resterna av ett gammalt tempel tillägnat guden Apollo.

För att ta dig runt i regionen kan du välja att hyra en bil, vilket gör att du kan upptäcka området i din egen takt. Vägarna är väl underhållna och du kan besöka destinationer som den magnifika sjön Ziros eller de traditionella byarna Pramada och Kastaniani.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid