Resa till Polen med färja

Att resa till Polen med färja är ett utmärkt val! Polen trafikeras av 5 rederier (Polferries, Finnlines, Stena Line, Unity Line eller TT-Line). Dessa företag trafikerar 5 färjerutter till Polen och betjänar hamnarna i Nynäshamn, Gdansk, Helsingfors, Gdynia, Karlskrona, Ystad, Swinoujscie och Trelleborg.

För att vara säker på att hitta en billig färjebiljett till Polen rekommenderar vi att du använder vår sökmotor som jämför erbjudanden, priser och tillgänglighet hos Polferries, Finnlines, Stena Line och Unity Line.

Med en total frekvens på över 12 överfarter per dag, beroende på årstid, från 3 länder (Sverige, Polen och Finland) har du många alternativ för att planera din färjeöverfart till Polen.

Den snabbaste överfarten tar 5 timmar 50 minuter (Trelleborg - Swinoujscie) med en sträcka på 177 km och den längsta 18 timmar (Nynäshamn - Gdansk) med en sträcka på 508 km.

Färja till Polen i siffror

Länder
Sverige
Polen
Finland
Antal överfarter
12 överfarter per dag
Antal hamnar
8
Antal färjeförbindelser
5
Antal färjerederier
5
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Viktiga färjeöverfarter till Polen

Sök i Vivanoda efter de snabbaste, längsta eller mest frekventa färjorna till Polen. Jämför erbjudanden från Polferries, Finnlines, Stena Line, Unity Line och TT-Line och boka din biljett till Polen.

Mest populära färjerutter till Polen

Letar du efter en färja till Polen? Upptäck de populäraste rutterna som låter dig segla mellan olika delar av landet och utomlands. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett praktiskt och bekvämt sätt att resa i Polen.

Populära färjerutter i Polen inkluderar destinationer som Nynäshamn, Gdansk, Helsingfors, Gdynia, Karlskrona, Ystad, Swinoujscie och Trelleborg och många andra. Moderna färjor i Polen erbjuder fantastiska faciliteter och tjänster, från bekväma hytter till restauranger ombord och aktiviteter för hela familjen.

Använd vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på färjebiljetter till Polen och planera din resa. Med vårt lättanvända sökverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från flera färjerederier, inklusive Polferries, Finnlines, Stena Line, Unity Line eller TT-Line. Det finns garanterat ett erbjudande som passar dina behov och din budget bäst. Sök i alla 5 färjerutter!

Båt till Polen från Sverige

Nynäshamn Sverige
Gdansk Polen
 • Polferries Nynäshamn Gdansk
  Polferries
  7 överfarter i veckan
  18 timmar
  508 km
Karlskrona Sverige
Gdynia Polen
 • Stena Line Karlskrona Gdynia
  Stena Line
  4 överfarter per dag
  10 timmar 20 minuter
  263 km
Ystad Sverige
Swinoujscie Polen
 • Polferries Ystad Swinoujscie
  Polferries
  3 överfarter per dag
  6 timmar 10 minuter
  171 km
 • Unity Line Ystad Swinoujscie
  Unity Line
  14 överfarter i veckan
  6 timmar 30 minuter
  171 km
Trelleborg Sverige
Swinoujscie Polen
 • TT-Line Trelleborg Swinoujscie
  TT-Line
  9 överfarter i veckan
  5 timmar 50 minuter
  177 km
 • Unity Line Trelleborg Swinoujscie
  Unity Line
  177 km

Båt till Polen från Finland

Helsingfors Finland
Gdynia Polen
 • Finnlines Helsingfors Gdynia
  Finnlines
  737 km
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vanliga frågor om att resa med färja till Polen

Sök helt enkelt efter färjor till Polen på Vivanoda bland de 5 linjer vi erbjuder och jämför priser. Slutligen väljer du önskad färjeöverfart och bokar den.

Det finns 5 färjerederier som trafikerar till Polen: Polferries, Finnlines, Stena Line, Unity Line och TT-Line ...

Nynäshamn-Gdansk, Helsingfors-Gdynia, Karlskrona-Gdynia och Ystad-Swinoujscie är de mest populära färjerutorna för resenärer.

Alla hamnar med färjeförbindelser i Polen

Alla länder med färjeförbindelse till Polen

None
None
None
None