Färja till Gedser

Behöver du ta dig till Gedser med färja? Letar du efter information och färjebiljetter till Gedser? Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Gedser från alla 2 hamnar, inklusive Rostock. Det finns totalt 1 färjerutter som trafikeras av Scandlines.

Scandlines-linjerna till Gedser har en frekvens på cirka 11 överfarter per dag.

Statistik för Gedsers färjehamn

Länder
Tyskland
Danmark
Antal överfarter
11 överfarter per dag
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Tips för billigare och bättre färjeresor till Gedser

Du gör rätt val när du väljer färja till Gedser. Detta transportmedel har obestridliga fördelar: bekvämt, avkopplande, ekonomiskt... Här är några tips för att spara pengar på din färjeöverfart till Gedser och resa under de bästa förutsättningarna:

Vänta inte till sista minuten med att boka.
Det är aldrig en bra idé att vänta för länge med att boka. Priserna för Scandlines ökar ofta med tiden.
Hitta rabatter på färjor från Scandlines
Färjerederiet (Scandlines) kan regelbundet erbjuda kampanjpriser och andra intressanta rabatter för resor till Gedser. Du kanske kan dra nytta av dessa, så missa inte detta."
Ta med dig allt du behöver ombord
Under överfarten är det förbjudet att komma in i garaget. Om du går ombord i Rostock ska du förbereda alla saker du kan behöva (mediciner, leksaker...).

Alla färjeövergångar till Gedser hamn

Finns det något bättre sätt att börja din resa till Gedser än med en färjeöverfart? Scandliness färjor till Gedser erbjuder ett bekvämt och prisvärt alternativ för resenärer som vill slippa de långa köerna och tråkiga ombordstigningsprocedurerna på flygplatserna. Dessutom kan du ta med dig din bil eller motorcykel ombord, så att du kan utforska Gedser och dess omgivningar i full frihet så snart du anländer.

Med ett brett utbud av färjerederier och rutter från Rostock till Gedser kan du använda vår prisjämförelseplattform för att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Gedser för din budget och dina preferenser. Allt du behöver göra är att söka!

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Var ligger färjeterminalen i Gedser?

Gedser
Gedser ligger 0.3 km från Gedsers centrum.
Karta
None
None
None
None