Färja till Gedser

Behöver du ta dig till Gedser med färja? Letar du efter information och färjebiljetter till Gedser? Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Gedser från alla 2 hamnar, inklusive Rostock. Det finns totalt 1 färjerutter som trafikeras av Scandlines.

Scandlines-linjerna till Gedser har en frekvens på cirka 11 överfarter per dag.

Statistik för Gedsers färjehamn

Länder
Tyskland
Danmark
Antal överfarter
11 överfarter per dag
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Tips för billigare och bättre färjeresor till Gedser

Du gör rätt val när du väljer färja till Gedser. Detta transportmedel har obestridliga fördelar: bekvämt, avkopplande, ekonomiskt... Här är några tips för att spara pengar på din färjeöverfart till Gedser och resa under de bästa förutsättningarna:

Vänta inte till sista minuten med att boka.
Det är aldrig en bra idé att vänta för länge med att boka. Priserna för Scandlines ökar ofta med tiden.
Hitta rabatter på färjor från Scandlines
Färjerederiet (Scandlines) kan regelbundet erbjuda kampanjpriser och andra intressanta rabatter för resor till Gedser. Du kanske kan dra nytta av dessa, så missa inte detta."
Ta med dig allt du behöver ombord
Under överfarten är det förbjudet att komma in i garaget. Om du går ombord i Rostock ska du förbereda alla saker du kan behöva (mediciner, leksaker...).

Alla färjeövergångar till Gedser hamn

Finns det något bättre sätt att börja din resa till Gedser än med en färjeöverfart? Scandliness färjor till Gedser erbjuder ett bekvämt och prisvärt alternativ för resenärer som vill slippa de långa köerna och tråkiga ombordstigningsprocedurerna på flygplatserna. Dessutom kan du ta med dig din bil eller motorcykel ombord, så att du kan utforska Gedser och dess omgivningar i full frihet så snart du anländer.

Med ett brett utbud av färjerederier och rutter från Rostock till Gedser kan du använda vår prisjämförelseplattform för att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Gedser för din budget och dina preferenser. Allt du behöver göra är att söka!

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Var ligger färjeterminalen i Gedser?

Gedser
Gedser ligger 0.3 km från Gedsers centrum.
Karta
Gedser färja - Priser och överfarter till Gedser färjeterminal

Färja till Gedser: reseguide

Vad att se och göra i Gedser?

Gedser är en charmig stad i södra Danmark. Med sin vackra natur och avkopplande atmosfär är Gedser den perfekta platsen för att komma bort från stadens liv och rörelse.

Gedser är mest känt för sin hamn, som också är den sydligaste punkten i landet. Den första sevärdheten är Gedsers fyr, som erbjuder en panoramautsikt över Östersjön. Du kan också besöka det lokala museet, som presenterar stadens och hamnens historia.

Om du är en naturälskare erbjuder området runt Gedser några fantastiska promenadmöjligheter. Naturparken Gedser Odde är ett riktigt paradis för fågelskådare med sin stora variation av fåglar. De fina sandstränderna är också perfekta för att koppla av och njuta av solen.

Det finns många olika sätt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Cykling är det mest populära transportmedlet i Gedser, med många cykelvägar som gör att du kan utforska området i din egen takt. Du kan också hyra en bil för att utforska området snabbare.

Om du föredrar kollektivtrafik är staden väl försedd med lokala bussar. Bussnätet ger också enkel tillgång till andra turistområden i närheten av Gedser, till exempel ön Falster och staden Nykøbing.

När det gäller boende erbjuder Gedser en rad olika alternativ, från hotell till bed and breakfast. Så du kan välja det boende som bäst passar dina behov och din budget.

Gedser är en idealisk destination för naturälskare och de som söker en lugn och fridfull atmosfär. Med så många intressanta platser att besöka och så många lokala transportmedel finns det ingen brist på saker att göra för att få ut det mesta av din vistelse i Gedser.

När ta färjan till Gedser?

Den bästa tiden att besöka Danmark är i allmänhet på sommaren, från juni till augusti. Under denna period är dagarna långa, temperaturerna behagliga och landskapet frodigt. Medeltemperaturen varierar mellan 15 och 25 grader Celsius, vilket är perfekt för att utforska Danmarks charmiga städer, som Köpenhamn, Århus och Odense. Det är också den perfekta tiden att njuta av de vita sandstränderna vid den danska kusten och utomhusaktiviteter som cykling och sommarfestivaler.

Å andra sidan är den sämsta tiden att resa i Danmark i allmänhet vinter, från december till februari. Medeltemperaturen är kall, mellan -1 och 5 grader Celsius, och dagarna är korta. Men om du är ett vintersportfan är det här den perfekta tiden att besöka Danmark. Du kan utnyttja landets skidorter, åka skridskor på frusna sjöar och njuta av julmarknadernas charm.

Upptäck landet från Gedser hamn

Hamnar
Danmark har många hamnar som betjänar olika delar av landet. De mest populära hamnarna för färjeresor är Köpenhamn, Frederikshavn, Hirtshals och Esbjerg. Köpenhamn är en populär hamn för kryssningar till Östersjön, medan Frederikshavn och Hirtshals är transithamnar för resor till Norge och Sverige. Esbjerg är den viktigaste hamnen för färjor till England.

Destinationer
De viktigaste färjedestinationerna i Danmark är Norge, Sverige, Tyskland, England och Island. Vissa överfarter är säsongsbetonade, så det är viktigt att kontrollera tidtabeller och tillgänglighet innan du bokar din biljett.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None