Rekommenderad rutt
Nynäshamn
Resa direkt till Gdansk med färja
Gdansk
Se priser
Alternativa rutter
Nynäshamn
Resa med färja till Rostock
Rostock
Resa med buss, samåkning till Gdansk
Gdansk
Se priser

Hur tar man sig från Nynäshamn till Gdansk med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Nynäshamn till Gdansk? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Nynäshamn till Gdansk är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Nynäshamn till Gdansk, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Nynäshamn till Gdansk så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hansa Destinations eller Polferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Nynäshamn Gdansk som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Polferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Nynäshamn till Gdansk behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Nynäshamn till Gdansk

Avgångshamn
Nynäshamn
Sverige
Ankomsthamn
Gdansk
Polen
Avstånd
508 km
Färjerederier
Hansa Destinations, Polferries
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
18 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Nynäshamn Gdansk: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Nynäshamn till Gdansk kan du hitta biljetter från 879 kr för en person om du reser utan bil till 3758 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Nynäshamn till Gdansk är 2070 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Nynäshamn till Gdansk är 17 timmar 55 minuter. De långsammaste färjorna tar 18 timmar att nå Gdansk, medan de snabbaste båtarna anländer till Gdansk på 17 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Nynäshamn kl 18:00.

Genomsnittspris för en Nynäshamn till Gdansk färjeöverfart
2070 kr
Prisintervall för färjor Nynäshamn Gdansk (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
879 kr - 3758 kr
Genomsnittlig överfartstid Nynäshamn Gdansk
17 timmar 55 minuter
Avgångstid för första färjan till Gdansk
18:00
Ankomsttid för första färjan till Gdansk
11:00
Ankomsttid för sista färjan till Gdansk
12:00

Varför ta en färja från Nynäshamn till Gdansk?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Nynäshamn till Gdansk vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Gdansk. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Nynäshamn till Gdansk är ett idealiskt sätt att resa.

Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeturen från Nynäshamn Gdansk är raka motsatsen! Färjor som drivs av Polferries är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du kommer garanterat att börja din semester i Gdansk redan utvilad.
Det är inget problem att transportera din cykel
Att resa med tåg, flyg eller buss med din cykel blir ofta en mardröm eftersom den är så besvärlig att bära. På en färja har du dock inte detta problem: din cykel lastas direkt i fartygets enorma garage. Du lämnar den där under hela överfarten Nynäshamn-Gdansk i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Gdansk för att gå av båten.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Under hela resan från Nynäshamn till Gdansk kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.

Vilka bolag trafikerar mellan Nynäshamn och Gdansk?

Om du vill resa mellan Nynäshamn och Gdansk med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Polferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Polferries Nynäshamn Gdansk
Polferries
Polferries bedriver färjetrafik till Sverige och Polen, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Nynäshamn och Gdansk. På Vivanoda kan du jämföra priser för Nynäshamn-Gdansk och boka en biljett från Polferries mellan Nynäshamn och Gdansk. Polferries kör 7 överfarter i veckan till Gdansk från Nynäshamn och restiden är 18 timmar. Mer information om Polferries
18 timmar
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Nynäshamn? Var anländer båtarna i Gdansk?

Avgångshamn i Nynäshamn

Polferriess färjor till Gdansk avgår från följande hamnar i Nynäshamn:

Nynashamn
Karta

Ankomsthamn i Gdansk

Polferries fartyg anländer till Gdansk från följande hamnar:

Gdansk
Karta
Andra alternativa avgångar från Nynäshamn till Gdansk
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Nynäshamn till Gdansk tar det minst 18 timmar att täcka de 508 km mellan Nynäshamn och Gdansk.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Nynäshamn och Gdansk på vintern) och färjerederiet (Polferries). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Nynäshamn och Gdansk.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Nynäshamn och Gdansk: Polferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hansa Destinations, Polferries.

Innan du bokar, jämför priserna på Hansa Destinations, Polferries på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Nynäshamn Gdansk kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Nynäshamn och Gdansk reser du 508 km.

För att åka med båt från Nynäshamn till Gdansk kan du hitta priser från 879 kr för det lägsta, till 3758 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 2070 kr.

Den första färjan avgår från Nynäshamn kl 18:00 till Gdansk.

Hur är en färjeöverfart från Nynäshamn till Gdansk?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Nynäshamn och Gdansk kan se ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Nynäshamn till avstigning i Gdansk, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Hansa Destinations och Polferries sjöfartsvärld. Du hittar också praktisk information om Nynäshamn och Gdansk.

Avresa från Nynäshamn med färja

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Nynäshamn Gdansk börjar:

  • Presentation i hamnen i Nynäshamn / Du bör anlända till hamnen i Nynäshamn i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Polferries-bolag. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Nynäshamn - Gdansk / Vid färjeterminalen i Nynäshamn letar du efter Polferries-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Gdansk / Informationsmeddelanden sänds i Nynäshamn färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. I ditt fordon kommer personal från Polferries att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Livet ombord på färjan mellan Nynäshamn och Gdansk

Ombord på Polferries-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Färjans ankomst till Gdansk

Här finns lite information för avstigning i Gdansk:

  • Gdansk Harbour är i sikte / Besättningen kommer inte att ge dig tillträde till garaget för att hämta ditt fordon förrän båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Gdansk från ytterdäcket.
  • Om du sitter i en hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Gdansk Harbour.
  • Lämna fartyget och Gdansk är ditt / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. Tullpersonalen i Gdansks hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen har din semester i Gdansk börjat på allvar!
Färja Nynäshamn Gdansk - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Nynäshamn till Gdansk

Vad kan man besöka och göra i Gdansk?

En av stadens mest kända sevärdheter är Gamla stan, även känd som "Main Town". Denna del av staden är full av historiska byggnader, inklusive den berömda spannmålsmarknaden och rådhuset, där du kan klättra upp till toppen för en panoramautsikt över staden. Mariacka Street är också ett måste med sina gavelhus, bärnstensbutiker och pittoreska kaféer.

En annan viktig sevärdhet är den medeltida kranen på Motlawa-flodens strand. Kranen var en gång ett viktigt handelscentrum och har idag blivit en symbol för Gdansk, med ett fascinerande museum som berättar historien om hamnen. För en verkligt unik upplevelse kan besökarna också ta en båttur längs floden för att beundra staden från en annan utsiktspunkt.

När det gäller lokala transporter är Gdansk en relativt kompakt stad, vilket innebär att de flesta attraktioner kan utforskas till fots. Men det finns också ett utmärkt spårvagns- och bussnätverk som förbinder olika delar av staden. Kollektivtrafiken är pålitlig, bekväm och relativt billig, vilket gör den till ett bekvämt alternativ för resenärer.

Dessutom har Gdansk en internationell flygplats med bra förbindelser till många europeiska destinationer, vilket gör det enkelt att ta sig till staden. Väl här kan besökare också överväga att använda taxitjänster eller hyra cyklar för att utforska det omgivande området ytterligare.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid