Unity Line

Unity Line driver 4 färjerutter till och från 3 hamnar, inklusive Swinoujscie, Trelleborg och Ystad, med huvudlinjerna Swinoujscie-Ystad, Swinoujscie-Trelleborg, Trelleborg-Swinoujscie, Ystad-Swinoujscie.

Vivanoda hjälper dig att söka efter Unity Line överfarter, tidtabeller och priser för att hitta och boka din biljett till bästa pris.

Unity Line i siffror

Länder
Polen
Sverige
Antal överfarter
4 överfarter per dag
Antal hamnar
3
Antal färjeförbindelser
4
Sök efter färjor
Unity Line: Färjepriser, tidtabeller och bokningar

Färjebolag Unity Line

Presentation av Unity Line

Unity Line är ett färjerederi som erbjuder sjötransporter mellan flera europeiska länder, vilket ger resenärer ett bekvämt och bekvämt alternativ. Unity Line grundades 1994 och har snabbt utökat sitt nätverk av destinationer och är nu ett av de mest välrenommerade färjerederierna på kontinenten.

Unity Lines historia går tillbaka till de första överfarterna mellan Polen och Sverige. Med sina väletablerade rutter och utmärkta rykte för säkerhet och komfort har Unity Line blivit ett populärt val för många resenärer.

Det geografiska område som Unity Line trafikerar är huvudsakligen norra Europa. Företaget erbjuder överfarter mellan olika polska städer, inklusive Świnoujście, och den svenska staden Ystad.

Unity Lines fartyg är moderna och välutrustade för att säkerställa en behaglig överfart för passagerarna. Företagets färjor har kapacitet för upp till 2 000 passagerare och erbjuder förstklassiga faciliteter, inklusive bekväma hytter, restauranger, taxfreebutiker och underhållningsområden. Passagerarna kan njuta av en mängd olika matalternativ ombord, från internationella rätter till lokala specialiteter. Det finns också relaxavdelningar för dem som vill koppla av under överfarten.

Förutom passagerartrafik erbjuder Unity Line även frakttjänster för att tillgodose företagens behov. Med rymliga färjor och anpassade faciliteter underlättar företaget transporten av varor mellan Polen och Skandinavien.

Unity Line är ett färjerederi som erbjuder praktiska och bekväma överfarter mellan olika länder i norra Europa. Med sin rika historia, moderna fartyg, kvalitetsservice och engagemang för hållbarhet har Unity Line etablerat sig som det föredragna valet för många resenärer. Oavsett om passagerarna reser i affärer eller på semester kan de räkna med Unity Line för en säker och trevlig reseupplevelse.

Från vilka hamnar bedriver Unity Line färjetrafik?

Unity Line bedriver färjetrafik mellan 3 hamnar: Swinoujscie, Trelleborg och Ystad.

Alla Unity Line färjeöverfarter

Unity Line erbjuder 4 färjeöverfarter. Du kan välja mellan ett brett utbud av destinationer: Swinoujscie, Polen, Ystad, Sverige, Trelleborg ... Avgångs- och ankomsttiderna uppdateras regelbundet för att ge resenärerna maximal flexibilitet. Biljetter är tillgängliga året runt till attraktiva priser. Sök i Vivanoda för mer information om Unity Line rutter, priser och tidtabeller.

Swinoujscie Polen
Ystad Sverige
Från 463 kr
14 överfarter i veckan
7 timmar 20 minuter
171 km
Sök efter biljetter
Swinoujscie Polen
Trelleborg Sverige
Från 555 kr
177 km
Sök efter biljetter
Trelleborg Sverige
Swinoujscie Polen
177 km
Sök efter biljetter
Ystad Sverige
Swinoujscie Polen
14 överfarter i veckan
6 timmar 30 minuter
171 km
Sök efter biljetter

Vilka länder trafikeras av Unity Line fartyg?

Unity Line trafikerar överfarter till och från 2 länder: Sverige och Polen.

None

None
None
None