Färja till Hirtshals

Behöver du ta dig till Hirtshals med färja? Letar du efter information och färjebiljetter till Hirtshals? Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Hirtshals från alla 8 hamnar, inklusive Torshavn, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Larvik, Langesund och Seydisfjordur. Det finns totalt 7 färjerutter som trafikeras av Smyril Line, Fjord Line och Color Line.

Color Line, Fjord Line och Smyril Line-linjerna till Hirtshals har en frekvens på cirka 10 överfarter per dag.

Den längsta överfarten är cirka 18 timmar på rutten Bergen - Hirtshals (409 km bort) och den snabbaste på rutten Kristiansand - Hirtshals (131 km bort) med en längd på 2 timmar 20 minuter.

Statistik för Hirtshalss färjehamn

Länder
Färöarna
Danmark
Norge
Island
Antal överfarter
10 överfarter per dag
Antal hamnar
8
Antal färjeförbindelser
7
Antal färjerederier
3
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Rekommenderade färjerutter till Hirtshals

Här är de snabbaste och längsta populära färjerutorna till Hirtshals och de med högst frekvens av överfarter.

Tips för billigare och bättre färjeresor till Hirtshals

Du gör rätt val när du väljer färja till Hirtshals. Detta transportmedel har obestridliga fördelar: bekvämt, avkopplande, ekonomiskt... Här är några tips för att spara pengar på din färjeöverfart till Hirtshals och resa under de bästa förutsättningarna:

Kom inte för sent ombord i Hirtshals.
Efter en viss tid är tillträdet till fartyget inte längre garanterat. Se till att du anländer till hamnen i Torshavn, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Larvik eller Langesund inom den tidsgräns som fastställts av Smyril Line, Fjord Line och Color Line.
Undvik att boka i sista minuten
Precis som för andra transportsätt tenderar priserna för Color Line, Fjord Line och Smyril Line att stiga när ditt avresedatum närmar sig. Om du bokar tidigt får du vanligtvis de bästa priserna och säkerställer plats.
Missa inte fantastiska erbjudanden från Smyril Line, Fjord Line och Color Line
Färjerederiet (Color Line, Fjord Line och Smyril Line) kan regelbundet erbjuda kampanjpriser och andra intressanta rabatter för resor till Hirtshals. Du kanske kan dra nytta av dessa, så missa inte detta."

Alla färjeövergångar till Hirtshals hamn

Finns det något bättre sätt att börja din resa till Hirtshals än med en färjeöverfart? Smyril Line, Fjord Line och Color Lines färjor till Hirtshals erbjuder ett bekvämt och prisvärt alternativ för resenärer som vill slippa de långa köerna och tråkiga ombordstigningsprocedurerna på flygplatserna. Dessutom kan du ta med dig din bil eller motorcykel ombord, så att du kan utforska Hirtshals och dess omgivningar i full frihet så snart du anländer.

Med ett brett utbud av färjerederier och rutter från Torshavn, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Larvik eller Langesund till Hirtshals kan du använda vår prisjämförelseplattform för att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Hirtshals för din budget och dina preferenser. Allt du behöver göra är att söka!

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Var ligger färjeterminalen i Hirtshals?

Hirtshals
Hirtshals ligger 0.8 km från Hirtshalss centrum.
Karta

Vanliga frågor om färjor till Hirtshals

För att resa till Hirtshals med färja kan du avgå från 8 hamnar i 3 länder: Torshavn, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Larvik, Langesund och Seydisfjordur.

Färjetrafiken till Hirtshals trafikeras av 3 färjerederier: Smyril Line, Fjord Line och Color Line.

Färjetiderna till Hirtshals kan variera avsevärt beroende på årstid och färjerederi (Smyril Line, Fjord Line eller Color Line). Vi rekommenderar starkt att du söker efter tidtabeller på Vivanoda.

Det beror på vilken rutt du vill ta. Den kortaste överfarten på sträckan Kristiansand - Hirtshals tar 2 timmar 20 minuter, medan den längsta överfarten från Bergen - Hirtshals tar nästan 18 timmar.

Priset på en färja till Hirtshals varierar kraftigt beroende på om du reser med bil, till fots eller med cykel och vilken tid på året du väljer. Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena från Smyril Line, Fjord Line och Color Line till Hirtshals.

None
None
None
None