Resa med båt från Sverige till Tyskland

Att resa med färja från Sverige till Tyskland är ett utmärkt val! Sverige Tyskland-färjor körs av 4 rederier (Scandlines, Stena Line, TT-Line eller Finnlines) som trafikerar hamnarna i Lubeck, Malmö, Helsingborg, Sassnitz, Kiel, Göteborg och Rostock.

För att vara säker på att hitta en billig Sverige Tyskland båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Scandlines, Stena Line, TT-Line och Finnlines.

Med en total frekvens på över 15 överfarter per dag, beroende på årstid, har du gott om alternativ för att planera din Sverige Tyskland båtresa.

Den snabbaste överfarten tar 4 timmar 20 minuter (Trelleborg - Sassnitz) för ett avstånd på 100 km och den längsta 14 timmar 30 minuter (Göteborg - Kiel) för ett avstånd på 392 km.

Färja Sverige Tyskland i siffror

Länder
Sverige
Tyskland
Antal överfarter
15 överfarter per dag
Antal hamnar
8
Antal färjeförbindelser
6
Antal färjerederier
4
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Mest populära Sverige Tyskland färjeöverfarter

Sök på Vivanoda efter de billigaste, längsta och mest frekventa färjorna Sverige Tyskland. Jämför erbjudanden från Scandlines, Stena Line, TT-Line och Finnlines och boka din Sverige Tyskland färjebiljett.

Alla Sverige Tyskland färjerutter

Letar du efter en Sverige till Tyskland färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Sverige och Tyskland. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Finnlines, TT-Line, Stena Line eller Scandlines erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Trelleborg, Rostock, Göteborg, Kiel, Sassnitz eller Helsingborg använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Sverige Tyskland färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Scandlines, Stena Line, TT-Line eller Finnlines. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 6 färjerutter mellan Sverige och Tyskland!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
None
None
None
None