Rekommenderad rutt
Trelleborg
Resa direkt till Lubeck med färja
Lubeck
Se priser
Alternativa rutter
Trelleborg
Resa med färja till Rostock
Rostock
Resa med buss, samåkning till Lubeck
Lubeck
Se priser

Hur tar man sig från Trelleborg till Travemünde med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Trelleborg till Travemünde? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Trelleborg till Travemünde är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Trelleborg till Travemünde, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Trelleborg till Travemünde så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som TT-Line, Scandlines eller Stena Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Trelleborg Travemünde som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta TT-Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Trelleborg till Travemünde behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Trelleborg till Travemünde

Avgångshamn
Trelleborg
Sverige
Ankomsthamn
Lubeck
Tyskland
Schleswig-Holstein
Avstånd
231 km
Färjerederier
TT-Line, Scandlines, Stena Line
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
8 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Trelleborg till Travemünde?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Trelleborg till Travemünde vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Travemünde. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Trelleborg till Travemünde är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Trelleborg till Travemünde, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Det är inget problem att transportera din cykel
Att resa med tåg, flyg eller buss med din cykel blir ofta en mardröm eftersom den är så besvärlig att bära. På en färja har du dock inte detta problem: din cykel lastas direkt i fartygets enorma garage. Du lämnar den där under hela överfarten Trelleborg-Travemünde i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Travemünde för att gå av båten.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Trelleborg-Travemünde kan du gå ut på TT-Line-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. Den friska havsluften och vågorna som gungar färjan kommer att lugna dig omedelbart. Du kommer att anlända till Travemünde och känna dig helt zen och energisk.

Var avgår färjorna från i Trelleborg? Var anländer båtarna i Travemünde?

Avgångshamn i Trelleborg

TT-Lines färjor till Travemünde avgår från följande hamnar i Trelleborg:

Trelleborg
Karta

Ankomsthamn i Travemünde

TT-Line fartyg anländer till Travemünde från följande hamnar:

Lübeck Travemünde
Karta
Andra alternativa avgångar från Trelleborg till Travemünde
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Trelleborg och Travemünde?

Om du vill resa mellan Trelleborg och Travemünde med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat TT-Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

TT-Line Trelleborg Travemünde
TT-Line
TT-Line bedriver färjetrafik till Tyskland och Sverige, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Trelleborg och Travemünde. På Vivanoda kan du jämföra priser för Trelleborg-Travemünde och boka en biljett från TT-Line mellan Trelleborg och Travemünde. TT-Line kör 3 överfarter per dag till Travemünde från Trelleborg och restiden är 8 timmar. Mer information om TT-Line
8 timmar
3 överfarter per dag

FAQ

Om du tar en färja från Trelleborg till Travemünde tar det minst 8 timmar att täcka de 231 km mellan Trelleborg och Travemünde.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Trelleborg och Travemünde på vintern) och färjerederiet (TT-Line). Det finns för närvarande 3 överfarter per dag mellan Trelleborg och Travemünde.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Trelleborg och Travemünde: TT-Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av TT-Line, Scandlines, Stena Line.

Innan du bokar, jämför priserna på TT-Line, Scandlines, Stena Line på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Trelleborg Travemünde kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Trelleborg och Travemünde reser du 231 km.

Hur är en färjeöverfart från Trelleborg till Travemünde?

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Trelleborg till Travemünde kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Trelleborg till avstigning i Travemünde, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i TT-Line, Scandlines och Stena Line sjöfartsvärld. Du hittar också praktisk information om Trelleborg och Travemünde.

Ombordstigning i Trelleborg

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Trelleborg Travemünde börjar:

  • Ankomsttid i Trelleborgs hamn / Du bör anlända till hamnen i Trelleborg i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt TT-Line-bolag. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Trelleborg - Travemünde / Vid färjeterminalen i Trelleborg letar du efter TT-Line-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på färjan till Travemünde / Från färjeterminalen i Trelleborg uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. Med bil följer du TT-Lines personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.
Ombord på färjan från Trelleborg till Travemünde

Ombord på TT-Line-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Färjans ankomst till Travemünde

Här finns lite information för avstigning i Travemünde:

  • Travemünde Harbour är i sikte / Du får inte återvända till ditt fordon förrän färjan har stannat och lagt sig vid kajen i Travemünde Harbour. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Travemünde från ytterdäcket.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Trelleborg till Travemünde i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Travemünde.
  • Lämna fartyget och Travemünde är ditt / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Travemünde. Äntligen har din semester i Travemünde börjat på allvar!
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid