Resa med båt från Sverige till Lettland

Att resa med färja från Sverige till Lettland är ett utmärkt val! Sverige Lettland-färjor körs av 2 rederier (Stena Line eller Tallink) som trafikerar hamnarna i Riga, Stockholm, Ventspils och Nynäshamn.

För att vara säker på att hitta en billig Sverige Lettland båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Stena Line och Tallink.

Med en total frekvens på över 3 överfarter per dag, beroende på årstid, har du gott om alternativ för att planera din Sverige Lettland båtresa.

Färja Sverige Lettland i siffror

Länder
Sverige
Lettland
Antal överfarter
3 överfarter per dag
Antal hamnar
4
Antal färjeförbindelser
2
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Sverige Lettland färjerutter

Letar du efter en Sverige till Lettland färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Sverige och Lettland. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Tallink eller Stena Line erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Nynäshamn, Ventspils, Stockholm eller Riga använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Sverige Lettland färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Stena Line eller Tallink. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 2 färjerutter mellan Sverige och Lettland!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
None
None
None
None