Färja till Ystad

Behöver du ta dig till Ystad med färja? Letar du efter information och färjebiljetter till Ystad? Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Ystad från alla 3 hamnar, inklusive Swinoujscie och Ronne. Det finns totalt 2 färjerutter som trafikeras av Polferries, Unity Line och BornholmerFærgen.

BornholmerFærgen, Unity Line och Polferries-linjerna till Ystad har en frekvens på cirka 5 överfarter per dag.

Statistik för Ystads färjehamn

Länder
Polen
Sverige
Danmark
Antal överfarter
5 överfarter per dag
Antal hamnar
3
Antal färjeförbindelser
2
Antal färjerederier
3
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Tips för billigare och bättre färjeresor till Ystad

Du gör rätt val när du väljer färja till Ystad. Detta transportmedel har obestridliga fördelar: bekvämt, avkopplande, ekonomiskt... Här är några tips för att spara pengar på din färjeöverfart till Ystad och resa under de bästa förutsättningarna:

Glöm inte att ta med dig alla nödvändiga personliga tillhörigheter ombord.
Under överfarten är det förbjudet att komma in i garaget. Om du går ombord i Ronne eller Swinoujscie ska du förbereda alla saker du kan behöva (mediciner, leksaker...).
Bekämpa sjösjukan för att komma fram till Ystad i god form
Överfarten kan vara en källa till obehag om du är benägen att bli sjösjuk. I det här fallet finns det förstås mediciner, men du kan också ta en promenad på däck eller sitta vid ett fönster för att titta på horisonten och mildra effekterna.
Undvik högsäsong
Att åka till Ystad under högsäsong kan vara mycket dyrt, med priser som är dubbelt eller till och med tredubbelt så höga som under andra perioder. Upplevelsen ombord förändras också när det är mycket folk.

Alla färjeövergångar till Ystad hamn

Finns det något bättre sätt att börja din resa till Ystad än med en färjeöverfart? Polferries, Unity Line och BornholmerFærgens färjor till Ystad erbjuder ett bekvämt och prisvärt alternativ för resenärer som vill slippa de långa köerna och tråkiga ombordstigningsprocedurerna på flygplatserna. Dessutom kan du ta med dig din bil eller motorcykel ombord, så att du kan utforska Ystad och dess omgivningar i full frihet så snart du anländer.

Med ett brett utbud av färjerederier och rutter från Swinoujscie eller Ronne till Ystad kan du använda vår prisjämförelseplattform för att hitta de bästa erbjudandena på färjor till Ystad för din budget och dina preferenser. Allt du behöver göra är att söka!

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Var ligger färjeterminalen i Ystad?

Ystad
Ystad ligger 0.7 km från Ystads centrum.
Karta

Vanliga frågor om färjor till Ystad

För att resa till Ystad med färja kan du avgå från 3 hamnar i 2 länder: Swinoujscie och Ronne.

Färjetrafiken till Ystad trafikeras av 3 färjerederier: Polferries, Unity Line och BornholmerFærgen.

Färjetiderna till Ystad kan variera avsevärt beroende på årstid och färjerederi (Polferries, Unity Line eller BornholmerFærgen). Vi rekommenderar starkt att du söker efter tidtabeller på Vivanoda.

Det beror på vilken rutt du vill ta. Den kortaste överfarten på sträckan Swinoujscie - Ystad tar 6 timmar 30 minuter, medan den längsta överfarten från Swinoujscie - Ystad tar nästan 7 timmar 20 minuter.

Priset på en färja till Ystad varierar kraftigt beroende på om du reser med bil, till fots eller med cykel och vilken tid på året du väljer. Vivanoda hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena från Polferries, Unity Line och BornholmerFærgen till Ystad.

None
None
None
None