Resa med båt från Sverige till Danmark

Att resa med färja från Sverige till Danmark är ett utmärkt val! Sverige Danmark-färjor körs av 3 rederier (Stena Line, Scandlines eller BornholmerFærgen) som trafikerar hamnarna i Grena, Varberg, Ronne, Ystad, Helsingor, Helsingborg och Frederikshavn.

För att vara säker på att hitta en billig Sverige Danmark båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Stena Line, Scandlines och BornholmerFærgen.

Med en total frekvens på över 9 överfarter per dag, beroende på årstid, har du gott om alternativ för att planera din Sverige Danmark båtresa.

Färja Sverige Danmark i siffror

Länder
Sverige
Danmark
Antal överfarter
9 överfarter per dag
Antal hamnar
8
Antal färjeförbindelser
4
Antal färjerederier
3
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Sverige Danmark färjerutter

Letar du efter en Sverige till Danmark färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Sverige och Danmark. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från BornholmerFærgen, Scandlines eller Stena Line erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Göteborg, Frederikshavn, Helsingborg, Helsingor, Ystad eller Ronne använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Sverige Danmark färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Stena Line, Scandlines eller BornholmerFærgen. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 4 färjerutter mellan Sverige och Danmark!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
None
None
None
None