Resa med båt från Sverige till Norge

Att resa med färja från Sverige till Norge är ett utmärkt val! Sverige Norge-färjor körs av 1 rederier (Color Line) som trafikerar hamnarna i Sandefjord och Strömstad.

För att vara säker på att hitta en billig Sverige Norge båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Color Line.

Med en total frekvens på över 4 överfarter per dag, beroende på årstid, har du gott om alternativ för att planera din Sverige Norge båtresa.

Färja Sverige Norge i siffror

Länder
Sverige
Norge
Antal överfarter
4 överfarter per dag
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Sverige Norge färjerutter

Letar du efter en Sverige till Norge färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Sverige och Norge. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Color Line erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Strömstad eller Sandefjord använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Sverige Norge färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Color Line. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Sverige och Norge!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
None
None
None
None