Rekommenderad rutt
Trelleborg
Resa direkt till Sassnitz med färja
Sassnitz
Se priser
Alternativa rutter
Trelleborg
Resa med färja till Rostock
Rostock
Resa med tåg, samåkning till Sassnitz
Sassnitz
Se priser

Hur tar man sig från Trelleborg till Sassnitz med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Trelleborg till Sassnitz? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Trelleborg till Sassnitz är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Trelleborg till Sassnitz, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Trelleborg till Sassnitz så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Scandlines, Stena Line eller TT-Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Trelleborg Sassnitz som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Stena Line eller Scandlines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Trelleborg till Sassnitz behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Trelleborg till Sassnitz

Avgångshamn
Trelleborg
Sverige
Ankomsthamn
Sassnitz
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Avstånd
100 km
Färjerederier
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
4 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Trelleborg till Sassnitz?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Trelleborg till Sassnitz vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Sassnitz. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Trelleborg till Sassnitz är ett idealiskt sätt att resa.

Att äntligen ta sig tid att resa
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ändå kommer du att njuta av att sätta segel från Trelleborg på en Stena Line eller Scandlines-färja som färdas de 100 km till Sassnitz i mindre än 40 km/h. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med ångrar att du anlände till Sassnitz så snabbt!
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeturen från Trelleborg Sassnitz är raka motsatsen! Färjor som drivs av Stena Line eller Scandlines är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Utan tvekan kommer du att anlända till Sassnitz helt avslappnad.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Trelleborg till Sassnitz, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Stena Line eller Scandlines-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Var avgår färjorna från i Trelleborg? Var anländer båtarna i Sassnitz?

Avgångshamn i Trelleborg

Stena Line eller Scandliness färjor till Sassnitz avgår från följande hamnar i Trelleborg:

Trelleborg
Karta

Ankomsthamn i Sassnitz

Scandlines eller Stena Line fartyg anländer till Sassnitz från följande hamnar:

Sassnitz
Karta
Andra alternativa avgångar från Trelleborg till Sassnitz
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Trelleborg och Sassnitz?

Om du vill resa mellan Trelleborg och Sassnitz med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Stena Line eller Scandlines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Stena Line Trelleborg Sassnitz
Stena Line
Stena Line är ett svenskbaserat färjerederi som erbjuder passagerar- och fordonstrafik mellan hamnar i Västeuropa, bland annat mellan hamnarna Harwich i Storbritannien och Hook of Holland i Nederländerna, mellan Hull och Rotterdam samt mellan Liverpool och Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Trelleborg-Sassnitz och boka en biljett från Stena Line mellan Trelleborg och Sassnitz. Stena Line kör 14 överfarter i veckan till Sassnitz från Trelleborg och restiden är 4 timmar 20 minuter. Mer information om Stena Line
4 timmar 20 minuter
14 överfarter i veckan
Scandlines Trelleborg Sassnitz
Scandlines
Scandlines grundades 1998 och har sitt säte i Danmark. Det erbjuder överfarter mellan Danmark och Tyskland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Trelleborg-Sassnitz och boka en biljett från Scandlines mellan Trelleborg och Sassnitz. Mer information om Scandlines

FAQ

Om du tar en färja från Trelleborg till Sassnitz tar det minst 4 timmar 20 minuter att täcka de 100 km mellan Trelleborg och Sassnitz.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Trelleborg och Sassnitz på vintern) och färjerederiet (Stena Line och Scandlines). Det finns för närvarande 14 överfarter i veckan mellan Trelleborg och Sassnitz.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Trelleborg och Sassnitz: Stena Line och Scandlines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Innan du bokar, jämför priserna på Scandlines, Stena Line, TT-Line på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Trelleborg Sassnitz kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Trelleborg och Sassnitz reser du 100 km.

Upplev en färjeöverfart från Trelleborg till Sassnitz

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Trelleborg till Sassnitz ser ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Trelleborg till avstigning i Sassnitz, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Scandlines, Stena Line och TT-Line sjöfartsvärld. Du hittar också praktisk information om Trelleborg och Sassnitz.

Redo för ombordstigning i Trelleborg

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Trelleborg Sassnitz börjar:

  • Presentation i hamnen i Trelleborg / Du bör anlända till färjeterminalen i Trelleborg inom den tidsgräns som Stena Line eller Scandlines har fastställt. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Trelleborg - Sassnitz / I Trelleborg visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Scandlines eller Stena Line-bokföringen vid Trelleborg färjeterminal. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Sassnitz / Från färjeterminalen i Trelleborg uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. Om du reser med bil kommer Scandlines eller Stena Line-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.
Ombord på fartyget mellan Trelleborg och Sassnitz

På Scandlines eller Stena Line-fartygen finns det något för alla. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Färjan närmar sig Sassnitz, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Sassnitz:

  • Färjan går in i Sassnitz Harbour / Du får endast tillträde till garaget när båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Sassnitz från ytterdäcket.
  • Om du sitter i en hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Sassnitz Harbour.
  • Lämna fartyget och Sassnitz är ditt / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Det går ännu snabbare som fotgängare. I Sassnitz kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen lämnar du hamnen och Sassnitz väntar på dig!
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid