Eckerö Line

Eckerö Line driver 2 färjerutter till och från 2 hamnar, inklusive Helsingfors och Tallinn, med huvudlinjerna Helsingfors-Tallinn, Tallinn-Helsingfors.

Vivanoda hjälper dig att söka efter Eckerö Line överfarter, tidtabeller och priser för att hitta och boka din biljett till bästa pris.

Eckerö Line i siffror

Länder
Finland
Estland
Antal överfarter
6 överfarter per dag
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
2
Sök efter färjor
Eckerö Line: Färjepriser, tidtabeller och bokningar

Färjebolag Eckerö Line

Presentation av Eckerö Line

Eckerö Line är ett finskt färjerederi med säte i Helsingfors, Finland. Företaget grundades 1995 och erbjuder passagerar- och frakttjänster mellan Finland och Estland.

Sedan starten har Eckerö Line byggt upp ett gott rykte för tillförlitlighet, komfort och kundservice. Företaget är specialiserat på frakt mellan Helsingfors, den finska huvudstaden, och Tallinn, den estniska huvudstaden. De två städerna ligger bara 80 kilometer från varandra och binds samman av Östersjön.

Eckerö Line erbjuder flera dagliga överfarter mellan Helsingfors och Tallinn. Tack vare den höga turtätheten kan resenärerna välja mellan flera avgångstider för sina resor. Oavsett om det gäller en affärsresa, en semester eller en weekendresa erbjuder Eckerö Line optimal flexibilitet och bekvämlighet.

Eckerö Lines fartyg är kända för sin komfort och modernitet. I flottan finns rymliga och välutrustade färjor som MS Finlandia och MS Finlandia II. Dessa fartyg erbjuder en trevlig reseupplevelse med faciliteter som bekväma hytter, restauranger, barer, taxfree-butiker och tillgång till internet.

Förutom passagerartransporter erbjuder Eckerö Line även frakttjänster för kommersiella transporter. Företaget har etablerat starka partnerskap med lokala och internationella företag för att erbjuda snabba och pålitliga maritima logistiklösningar.

Utöver sina färjetjänster erbjuder Eckerö Line en rad paket och specialerbjudanden för resenärer. Passagerarna kan också dra nytta av rabatter på måltider, shopping och underhållning ombord.

Eckerö Line är ett ledande färjerederi i Östersjöregionen. Med sina täta överfarter, moderna fartyg och utmärkta kundservice erbjuder företaget resenärer en trevlig och bekväm reseupplevelse mellan Finland och Estland. Oavsett om du reser i affärer eller privat är Eckerö Line ett perfekt val för att segla på Östersjön.

Från vilka hamnar bedriver Eckerö Line färjetrafik?

Eckerö Line bedriver färjetrafik mellan 2 hamnar: Helsingfors och Tallinn.

Alla Eckerö Line färjeöverfarter

Eckerö Line erbjuder 2 färjeöverfarter. Du kan välja mellan ett brett utbud av destinationer: Helsingfors, Finland, Tallinn, Estland ... Avgångs- och ankomsttiderna uppdateras regelbundet för att ge resenärerna maximal flexibilitet. Biljetter är tillgängliga året runt till attraktiva priser. Sök i Vivanoda för mer information om Eckerö Line rutter, priser och tidtabeller.

Helsingfors Finland
Tallinn Estland
Från 173 kr
3 överfarter per dag
2 timmar 10 minuter
82 km
Sök efter biljetter
Tallinn Estland
Helsingfors Finland
3 överfarter per dag
2 timmar 20 minuter
82 km
Sök efter biljetter

Vilka länder trafikeras av Eckerö Line fartyg?

Eckerö Line trafikerar överfarter till och från 2 länder: Finland och Estland.

None

None
None
None