Rekommenderad rutt
Brindisi
Resa direkt till Patras med färja
Patras
Se priser
Alternativa rutter
Brindisi
Resa med färja till Korfu
Korfu
Resa med färja till Patras
Patras
Se priser
Brindisi
Resa med färja till Sami
Sami
Resa med färja till Patras
Patras
Se priser

Hur tar man sig från Brindisi till Patras med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Brindisi till Patras? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Brindisi till Patras är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Brindisi till Patras, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Brindisi till Patras så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways eller Egnatia Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Brindisi Patras som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Endeavor Lines eller Grimaldi Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Brindisi till Patras behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Brindisi till Patras

Avgångshamn
Brindisi
Italien
Apulien
Ankomsthamn
Patras
Grekland
Västra grekland
Avstånd
420 km
Färjerederier
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
16 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Brindisi till Patras?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Brindisi till Patras vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Patras. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Brindisi till Patras är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Brindisi-Patras kan du gå ut på Endeavor Lines eller Grimaldi Lines-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Patras full av energi.
Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Brindisi till Patras är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
Ta med dig obegränsat med bagage
Med andra transportsätt är vi ofta begränsade till ett bagage, och varje ytterligare bagage debiteras. På Brindisi Patras-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Patras. Många fartyg erbjuder dock bagageförvaring för fotgängare. Kontrollera med Endeavor Lines eller Grimaldi Lines.

Vilka bolag trafikerar mellan Brindisi och Patras?

Om du vill resa mellan Brindisi och Patras med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Endeavor Lines eller Grimaldi Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Endeavor Lines Brindisi Patras
Endeavor Lines
Endeavor Lines är ett färjerederi med säte i Grekland som trafikerar olika destinationer i Grekland, Turkiet och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Patras och boka en biljett från Endeavor Lines mellan Brindisi och Patras. Mer information om Endeavor Lines
Grimaldi Lines Brindisi Patras
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines grundades 1947 och har sitt säte i Neapel, Italien. Det erbjuder färjetrafik till flera destinationer i Europa och Nordafrika. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Patras och boka en biljett från Grimaldi Lines mellan Brindisi och Patras. Grimaldi Lines kör 3 överfarter i veckan till Patras från Brindisi och restiden är 16 timmar. Mer information om Grimaldi Lines
16 timmar
3 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Brindisi? Var anländer båtarna i Patras?

Avgångshamn i Brindisi

Endeavor Lines eller Grimaldi Liness färjor till Patras avgår från följande hamnar i Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Karta
Brindisi
Karta

Ankomsthamn i Patras

Grimaldi Lines eller Endeavor Lines fartyg anländer till Patras från följande hamnar:

Patras Terminal Ferry Sud
Karta
Patras Terminal Ferry Nord
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Brindisi till Patras tar det minst 16 timmar att täcka de 420 km mellan Brindisi och Patras.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Brindisi och Patras på vintern) och färjerederiet (Endeavor Lines och Grimaldi Lines). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Brindisi och Patras.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Brindisi och Patras: Endeavor Lines och Grimaldi Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group.

Under din överfart mellan Brindisi och Patras reser du 420 km.

Färja Brindisi Patras - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Brindisi till Patras

Vad kan man besöka och göra i Patras?

Huvudattraktionen i Patras är det imponerande medeltida slottet som ligger på en kulle. Patras slott byggdes ursprungligen av den bysantinske kejsaren Justinianus I och erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden och havet. Besökare kan utforska slottsruinerna och lära sig mer om dess fascinerande historia.

En annan av stadens sevärdheter är bron Rio-Antirrio, ett mästerverk inom modern ingenjörskonst. Kabelbron som förbinder Patras med resten av Peloponnesos är en teknisk bedrift som förtjänar att beundras på nära håll. Resenärer kan korsa bron till fots eller med bil och njuta av den hisnande utsikten över Korintbukten.

När det gäller lokaltrafiken har Patras ett pålitligt och effektivt bussnät som förbinder alla delar av staden. Bussarna går regelbundna tider och är ett bekvämt alternativ för att ta sig runt i regionen. Du kan också hyra en bil för att utforska den omgivande landsbygden och ta dig till mer avlägsna platser.

För dem som föredrar att ta sig runt till fots är Patras också en trevlig promenadstad. Den historiska stadskärnan är kompakt och lätt att nå till fots, med pittoreska kullerstensgator och livliga torg. Kaféer, butiker och restauranger ligger utspridda över hela staden, så att resenärerna kan uppleva det lokala livet medan de promenerar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid