Sami
Resa direkt till Patras med färja
Patras
Se priser

Hur tar man sig från Sami till Patras med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Sami till Patras? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Sami till Patras är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Sami till Patras, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Sami till Patras så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Kefalonian Lines eller Ionian Group. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Sami Patras som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Kefalonian Lines eller Ionian Group-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Sami till Patras behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Sami till Patras

Avgångshamn
Sami
Grekland
Joniska öarna
Ankomsthamn
Patras
Grekland
Västra grekland
Avstånd
95 km
Färjerederier
Kefalonian Lines, Ionian Group
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Sami Patras: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Sami till Patras kan du hitta biljetter från 185 kr för en person om du reser utan bil till 971 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Sami till Patras är 578 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Sami till Patras är 3 timmar 18 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 30 minuter att nå Patras, medan de snabbaste båtarna anländer till Patras på 3 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Sami kl 08:30. Den sista båten till Patras avgår från hamnen i Sami kl 09:40.

Genomsnittspris för en Sami till Patras färjeöverfart
578 kr
Prisintervall för färjor Sami Patras (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
185 kr - 971 kr
Genomsnittlig överfartstid Sami Patras
3 timmar 18 minuter
Avgångstid för första färjan till Patras
08:30
Tid då sista färjan avgår till Patras
09:40
Ankomsttid för första färjan till Patras
11:30
Ankomsttid för sista färjan till Patras
12:40

Varför ta en färja från Sami till Patras?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Sami till Patras vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Patras. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Sami till Patras är ett idealiskt sätt att resa.

Färjor är idealiska för familjer!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Sami och Patras med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Sami kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Dina barn kommer att minnas färjeutflykten från Sami till Patras länge.
Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Sami till Patras är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Sami-Patras kan du gå ut på Kefalonian Lines eller Ionian Group-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Patras full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Sami och Patras?

Om du vill resa mellan Sami och Patras med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Kefalonian Lines eller Ionian Group som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Kefalonian Lines Sami Patras
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Sami och Patras. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sami-Patras och boka en biljett från Kefalonian Lines mellan Sami och Patras. Kefalonian Lines kör 7 överfarter i veckan till Patras från Sami och restiden är 2 timmar 50 minuter. Mer information om Kefalonian Lines
2 timmar 50 minuter
7 överfarter i veckan
Ionian Group Sami Patras
Ionian Group
Ionian Group bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Sami och Patras. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sami-Patras och boka en biljett från Ionian Group mellan Sami och Patras. Mer information om Ionian Group

Var avgår färjorna från i Sami? Var anländer båtarna i Patras?

Avgångshamn i Sami

Kefalonian Lines eller Ionian Groups färjor till Patras avgår från följande hamnar i Sami:

Sami
Karta

Ankomsthamn i Patras

Ionian Group eller Kefalonian Lines fartyg anländer till Patras från följande hamnar:

Patras Terminal Ferry Sud
Karta
Patras Terminal Ferry Nord
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Sami till Patras tar det minst 2 timmar 50 minuter att täcka de 95 km mellan Sami och Patras.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Sami och Patras på vintern) och färjerederiet (Kefalonian Lines och Ionian Group). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Sami och Patras.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Sami och Patras: Kefalonian Lines och Ionian Group.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Kefalonian Lines, Ionian Group.

Under din överfart mellan Sami och Patras reser du 95 km.

För att åka med båt från Sami till Patras kan du hitta priser från 185 kr för det lägsta, till 971 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 578 kr.

Den första färjan avgår från Sami kl 08:30 till Patras.

Den sista färjan till Patras avgår vanligtvis från Sami kl 09:40.

Färja Sami Patras - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Sami till Patras

Vad kan man besöka och göra i Patras?

Huvudattraktionen i Patras är det imponerande medeltida slottet som ligger på en kulle. Patras slott byggdes ursprungligen av den bysantinske kejsaren Justinianus I och erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden och havet. Besökare kan utforska slottsruinerna och lära sig mer om dess fascinerande historia.

En annan av stadens sevärdheter är bron Rio-Antirrio, ett mästerverk inom modern ingenjörskonst. Kabelbron som förbinder Patras med resten av Peloponnesos är en teknisk bedrift som förtjänar att beundras på nära håll. Resenärer kan korsa bron till fots eller med bil och njuta av den hisnande utsikten över Korintbukten.

När det gäller lokaltrafiken har Patras ett pålitligt och effektivt bussnät som förbinder alla delar av staden. Bussarna går regelbundna tider och är ett bekvämt alternativ för att ta sig runt i regionen. Du kan också hyra en bil för att utforska den omgivande landsbygden och ta dig till mer avlägsna platser.

För dem som föredrar att ta sig runt till fots är Patras också en trevlig promenadstad. Den historiska stadskärnan är kompakt och lätt att nå till fots, med pittoreska kullerstensgator och livliga torg. Kaféer, butiker och restauranger ligger utspridda över hela staden, så att resenärerna kan uppleva det lokala livet medan de promenerar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid