Rekommenderad rutt
Brindisi
Resa direkt till Sami med färja
Sami
Se priser
Alternativa rutter
Brindisi
Resa med färja till Korfu
Korfu
Resa med färja till Sami
Sami
Se priser

Hur tar man sig från Brindisi till Sami med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Brindisi till Sami? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Brindisi till Sami är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Brindisi till Sami, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Brindisi till Sami så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways eller Egnatia Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Brindisi Sami som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Brindisi till Sami behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Brindisi till Sami

Avgångshamn
Brindisi
Italien
Apulien
Ankomsthamn
Sami
Grekland
Joniska öarna
Avstånd
353 km
Färjerederier
Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
15 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Brindisi till Sami?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Brindisi till Sami vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Sami. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Brindisi till Sami är ett idealiskt sätt att resa.

Vila i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Brindisi till Sami genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Som en allmän regel är en resa från Brindisi till Sami mycket snabbare med flyg. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under färjeturen Brindisi Sami med Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries eller Endeavor Lines finns det otaliga möjligheter att njuta av restauranger och barer, eller att promenera och sola på ett strandpromenaddäck... Du kommer aldrig att ha så mycket frihet och underhållning under en flygning!
Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ombord på en Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways-färja får du en smidig start från Brindisi och seglar i mindre än 40 km/h till Sami. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Du kanske till och med tycker att din överfart Brindisi-Sami är lite för kort!

Vilka bolag trafikerar mellan Brindisi och Sami?

Om du vill resa mellan Brindisi och Sami med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Endeavor Lines Brindisi Sami
Endeavor Lines
Endeavor Lines är ett färjerederi med säte i Grekland som trafikerar olika destinationer i Grekland, Turkiet och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Sami och boka en biljett från Endeavor Lines mellan Brindisi och Sami. Mer information om Endeavor Lines
Red Star Ferries Brindisi Sami
Red Star Ferries
Red Star Ferries är ett färjerederi med säte i Grekland som trafikerar olika destinationer i Grekland och Turkiet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Sami och boka en biljett från Red Star Ferries mellan Brindisi och Sami. Red Star Ferries kör 1 överfarter i veckan till Sami från Brindisi och restiden är 15 timmar. Mer information om Red Star Ferries
15 timmar
1 överfarter i veckan
European Seaways Brindisi Sami
European Seaways
European Seaways är ett färjerederi baserat i Europa som erbjuder överfarter till olika länder och regioner. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Sami och boka en biljett från European Seaways mellan Brindisi och Sami. Mer information om European Seaways
Egnatia Seaways Brindisi Sami
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways är ett färjerederi i Grekland som erbjuder överfarter över Egeiska havet mellan Grekland och Turkiet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Sami och boka en biljett från Egnatia Seaways mellan Brindisi och Sami. Mer information om Egnatia Seaways

Var avgår färjorna från i Brindisi? Var anländer båtarna i Sami?

Avgångshamn i Brindisi

Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seawayss färjor till Sami avgår från följande hamnar i Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Karta
Brindisi
Karta

Ankomsthamn i Sami

Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries eller Endeavor Lines fartyg anländer till Sami från följande hamnar:

Sami
Karta
Sami
Karta
Andra alternativa avgångar från Brindisi till Sami
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Brindisi till Sami tar det minst 15 timmar att täcka de 353 km mellan Brindisi och Sami.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Brindisi och Sami på vintern) och färjerederiet (Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways och Egnatia Seaways). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Brindisi och Sami.

Det finns 4 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Brindisi och Sami: Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways och Egnatia Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Innan du bokar, jämför priserna på Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Brindisi Sami kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Brindisi och Sami reser du 353 km.

Hur är en färjeöverfart från Brindisi till Sami?

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Brindisi till Sami ser ut. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Brindisi Sami-kryssning ombord på Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways eller Egnatia Seaways har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Brindisi till avstigning i Sami. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Brindisi och Sami.

Ombordstigning i Brindisi

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Brindisi Sami med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Presentationstid i Brindisis hamn / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Brindisi. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Brindisi - Sami / Gå till Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries eller Endeavor Lines-diskarna i Brindisi färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på fartyget till Sami / Informationsmeddelanden sänds i Brindisi färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Med bil följer du Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seawayss personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på fartyget mellan Brindisi och Sami

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways eller Egnatia Seaways-fartyget som de vill. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Avstigning från färjan i Sami

Här finns lite information för avstigning i Sami:

  • Närmar sig Samis hamn / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Samis hamn.
  • Om du sitter i en hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Sami Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Sami / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. I Sami kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen börjar din vistelse i Sami på allvar!
Färja Brindisi Sami - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Brindisi till Sami

Vad kan man besöka och göra i Sami?

En av Samis mest populära sevärdheter är Melissani-grottan. Den imponerande underjordiska grottan ligger bara några kilometer från staden och är känd för sin turkosa sjö, där besökarna kan åka båt genom stalaktiter och stalagmiter.

En annan sevärdhet i Sami är den forntida samiska arkeologiska utgrävningsplatsen, som ligger nära staden. Här kan besökarna beundra ruinerna av en antik teater, gymnastiksal och agora, samt lämningar från romartiden. Det är en riktig resa tillbaka i tiden för historiefantaster.

När det gäller lokala transporter är hyrbil det mest praktiska sättet att utforska regionen. Detta gör att resenärer kan komma och gå som de vill och enkelt besöka de attraktioner som ligger nära Sami. Det är också möjligt att ta bussen för att ta sig runt i staden och det omgivande området, även om tidtabellerna kan vara begränsade.

För dem som föredrar utomhusaktiviteter erbjuder Sami ett antal fritidsalternativ. De lokala stränderna, som Antisamos Beach och Karavomylos Beach, är perfekta för att simma och koppla av i solen. Vandringsentusiaster kan också dra nytta av de pittoreska vandringslederna som slingrar sig genom de omgivande kullarna och erbjuder hisnande vyer över Joniska havet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid