Rekommenderad rutt
Korfu
Resa direkt till Patras med färja
Patras
Se priser
Alternativa rutter
Korfu
Resa med färja till Ithaki
Ithaki
Resa med färja till Patras
Patras
Se priser

Hur tar man sig från Korfu till Patras med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Korfu till Patras? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Korfu till Patras är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Korfu till Patras, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Korfu till Patras så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Lefkada Palace, ANEK Lines, Kefalonian Lines eller Ionian Group. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Korfu Patras som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Korfu till Patras behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Korfu till Patras

Avgångshamn
Korfu
Grekland
Joniska öarna
Ankomsthamn
Patras
Grekland
Västra grekland
Avstånd
219 km
Färjerederier
Lefkada Palace, ANEK Lines, Kefalonian Lines, Ionian Group
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Korfu och Patras?

Om du vill resa mellan Korfu och Patras med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Korfu Patras
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Korfu-Patras och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Korfu-Patras och boka en biljett från ANEK Lines mellan Korfu och Patras. Mer information om ANEK Lines

Var avgår färjorna från i Korfu? Var anländer båtarna i Patras?

Avgångshamn i Korfu

ANEK Liness färjor till Patras avgår från följande hamnar i Korfu:

Kerkyra
Karta

Ankomsthamn i Patras

ANEK Lines fartyg anländer till Patras från följande hamnar:

Patras Terminal Ferry Sud
Karta
Patras Terminal Ferry Nord
Karta
Andra alternativa avgångar från Korfu till Patras
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Korfu och Patras: ANEK Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Lefkada Palace, ANEK Lines, Kefalonian Lines, Ionian Group.

Färja Korfu Patras - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Korfu till Patras

Vad kan man besöka och göra i Patras?

Huvudattraktionen i Patras är det imponerande medeltida slottet som ligger på en kulle. Patras slott byggdes ursprungligen av den bysantinske kejsaren Justinianus I och erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden och havet. Besökare kan utforska slottsruinerna och lära sig mer om dess fascinerande historia.

En annan av stadens sevärdheter är bron Rio-Antirrio, ett mästerverk inom modern ingenjörskonst. Kabelbron som förbinder Patras med resten av Peloponnesos är en teknisk bedrift som förtjänar att beundras på nära håll. Resenärer kan korsa bron till fots eller med bil och njuta av den hisnande utsikten över Korintbukten.

När det gäller lokaltrafiken har Patras ett pålitligt och effektivt bussnät som förbinder alla delar av staden. Bussarna går regelbundna tider och är ett bekvämt alternativ för att ta sig runt i regionen. Du kan också hyra en bil för att utforska den omgivande landsbygden och ta dig till mer avlägsna platser.

För dem som föredrar att ta sig runt till fots är Patras också en trevlig promenadstad. Den historiska stadskärnan är kompakt och lätt att nå till fots, med pittoreska kullerstensgator och livliga torg. Kaféer, butiker och restauranger ligger utspridda över hela staden, så att resenärerna kan uppleva det lokala livet medan de promenerar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid