Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa med buss, flyg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, buss till Orebro
Orebro
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa direkt till Orebro med buss
Orebro
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Orebro?

Planerar du att resa till Orebro från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Orebro, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Orebro, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air, FlixBus, Swebus eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Orebro har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Orebro-resa.

För din resa från Kalmar till Orebro har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Orebro

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Orebro, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Orebro

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Orebro idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kalmar Orebro

Många flygningar förbinder Kalmar med Orebro varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Orebro på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Orebro som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Orebro

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Orebro
Sverige
Avstånd
298 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Kalmar Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro
Planera din resa från Kalmar till Orebro enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Orebro enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Orebro som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air, FlixBus, Swebus eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Orebro med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Orebro

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Orebro?
Landskap Tågen mellan Kalmar och Orebro erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Hastighet Tåg från Kalmar till Orebro är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Kalmar-Orebro-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Kalmar Orebro-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Orebro?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Kalmar och Orebro, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Orebro är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Orebro (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Orebro kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Kalmar till Orebro är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Orebro för att täcka den 298 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Kalmar till Orebro?
Hastighet Att flyga mellan Kalmar och Orebro är det snabbaste sättet att resa de 298 km mellan Kalmar och Orebro.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kalmar till Orebro, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Orebro måste ofta anlända tidigt till Kalmars flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Kalmar till Orebro kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Orebro?

Bussstationer för avgång i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta

Bussstationer för ankomst till Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Våghustorget
Karta
Örebro Sörbyängsvägen
Karta

Ankomststationer i Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Södra station
Karta
Sök efter Kalmar Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

Buss Kalmar Orebro

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kalmar-Orebro varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kalmar till Orebro på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Kalmar från Orebro varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Orebro, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Kalmar-Orebro. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Kalmar-Orebro extra kostnader.

Bussbolag Kalmar Orebro

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Kalmar Orebro

Tåg Kalmar Orebro

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Kalmar till Orebro. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Kalmar och Orebro rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Kalmar till Orebro minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Kalmar till Orebro kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Kalmar till Orebro

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Kalmar Orebro

Flyg Kalmar Orebro

Flygbolag Kalmar Orebro

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Kalmar Orebro
Kalmar till Orebro - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Orebro

Vad man ska se och göra i Orebro?

En av stadens mest ikoniska attraktioner är Örebro slott. Denna medeltida fästning med anor från 1300-talet erbjuder en hisnande utsikt över staden från dess topp. Besökare kan utforska slottets rikt dekorerade rum och lära sig mer om regionens fascinerande historia.

En promenad genom Örebros stadskärna avslöjar charmiga kullerstensgator kantade med färgglada hus, unika butiker och välkomnande kaféer. Konstälskare kommer att njuta av ett besök på stadens konstmuseum, som rymmer en samling av samtida och klassiska verk.

För en ännu mer autentisk upplevelse rekommenderar vi ett besök i Wadköping. Denna gamla by erbjuder en levande rekreation av Sveriges förflutna, med traditionella byggnader, hantverksverkstäder och skådespelare i tidsenliga kostymer.

Naturälskare kommer att älska området runt Örebro. De vidsträckta omgivande skogarna och sjöarna erbjuder gott om möjligheter till vandring, cykling och andra utomhusaktiviteter. Den sublima Hjälmaren, som gränsar till staden, är idealisk för en avkopplande dag på stranden eller för en båttur.

Sök efter Kalmar Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid