Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa direkt till Norrköping med buss
Norrköping
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa med flyg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Norrköping?

Planerar du att resa till Norrköping från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Norrköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Norrköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Norrköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Norrköping-resa.

För din resa från Kalmar till Norrköping har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Norrköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Norrköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Norrköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Norrköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kalmar Norrköping

Många flygningar förbinder Kalmar med Norrköping varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Norrköping på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Norrköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Norrköping

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Norrköping
Sverige
Avstånd
215 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Kalmar Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping
Planera din resa från Kalmar till Norrköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Norrköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Norrköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Norrköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Norrköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Norrköping?
Miljövänligt Tåget Kalmar-Norrköping anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Tillgänglighet Tågstationerna i Kalmar eller Norrköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Kalmar till Norrköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Kalmar Norrköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Kalmar-Norrköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Norrköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Kalmar och Norrköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Norrköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Norrköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Kalmar och Norrköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Kalmar till Norrköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Norrköping för att täcka den 215 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Norrköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Kalmar till Norrköping?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kalmar till Norrköping, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Kalmar och Norrköping är det snabbaste sättet att resa de 215 km mellan Kalmar och Norrköping.
Säkerhetskontroller Resenärer till Norrköping måste ofta anlända tidigt till Kalmars flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Kalmar till Norrköping kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Kalmar Norrköping har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Norrköping?

Bussstationer för avgång i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta

Bussstationer för ankomst till Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta
Sök efter Kalmar Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

3 tips för billigare resor mellan Kalmar och Norrköping

Har du bestämt dig för att resa från Kalmar till Norrköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Kalmar till Norrköping.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Kalmar till Norrköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Norrköping.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Kalmar till Norrköping, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Norrköping och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Kalmar till Norrköping. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Norrköping kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Kalmar Norrköping

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Kalmar-Norrköping extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Kalmar och Norrköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Norrköping för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Kalmar från Norrköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Norrköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Kalmar och Norrköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Kalmar och Norrköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kalmar-Norrköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kalmar till Norrköping på Vivanoda.

Bussbolag Kalmar Norrköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Kalmar Norrköping

Tåg Kalmar Norrköping

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Kalmar till Norrköping, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Kalmar till Norrköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Norrköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Kalmar till Norrköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Kalmar och Norrköping.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Kalmar till Norrköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Kalmar till Norrköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Kalmar och Norrköping. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Kalmar till Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Kalmar Norrköping

Flyg Kalmar Norrköping

Flygbolag Kalmar Norrköping

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Kalmar Norrköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid