Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa direkt till Stockholm med flyg, buss
Stockholm
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa med buss till Arlanda
Arlanda
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Stockholm-resa.

För din resa från Kalmar till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kalmar Stockholm

Många flygningar förbinder Kalmar med Stockholm varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Stockholm

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
313 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Kalmar Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Kalmar till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Stockholm?
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Kalmar och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Kalmar och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Kalmar till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 313 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Kalmar till Stockholm?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kalmar till Stockholm, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Kalmar och Stockholm är det snabbaste sättet att resa de 313 km mellan Kalmar och Stockholm.
Priser Flygbiljetter från Kalmar till Stockholm kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Kalmar Stockholm har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Stockholm måste ofta anlända tidigt till Kalmars flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Stockholm?
Bekvämlighet Tåg mellan Kalmar och Stockholm erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Kalmar eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Kalmar till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Kalmar Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Kalmar-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Stockholm?

Bussstationer för avgång i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Sök efter Kalmar Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Kalmar och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Kalmar till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Kalmar till Stockholm.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Kalmar till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Kalmar-Stockholm är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Stockholm under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Kalmar-Stockholm. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Stockholm.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Kalmar och Stockholm. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Kalmar-Stockholm.

Buss Kalmar Stockholm

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Kalmar-Stockholm extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kalmar-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kalmar till Stockholm på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Kalmar från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Kalmar och Stockholm varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Stockholm för ditt resedatum.

De flesta bussar mellan Kalmar och Stockholm är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Kalmar-Stockholm. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Kalmar Stockholm

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Kalmar Stockholm

Tåg Kalmar Stockholm

Tågbiljetter från Kalmar till Stockholm kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Kalmar till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Kalmar och Stockholm.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Kalmar till Stockholm beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Stockholm är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Kalmar till Stockholm, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Kalmar till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Kalmar och Stockholm är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Kalmar till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Kalmar Stockholm

Flyg Kalmar Stockholm

Flygbolag Kalmar Stockholm

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Kalmar Stockholm
Kalmar till Stockholm - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Stockholm

Vad man ska se och göra i Stockholm?

Stockholm är också känt för sin eleganta och minimalistiska design, med många mode-, möbel- och inredningsbutiker. För matälskare erbjuder staden ett modernt nordiskt kök samt traditionella svenska rätter som köttbullar och smörgåsbord.

Stadens grönområden får du inte heller missa, med Kungliga Djurgårdsparken och Bergius botaniska trädgård som populära mål för promenader och picknickar. För en panoramautsikt över staden får du inte missa tv-tornet Kaknästornet.

Slutligen är Stockholms livliga nattliv en annan attraktiv aspekt av staden, med många barer, klubbar och restauranger som är öppna till sent på kvällen. Stockholm är en fascinerande och mångsidig stad som erbjuder något för varje resenär.

Sök efter Kalmar Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid