Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa direkt till Borås med tåg
Borås
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa med tåg, flyg till Göteborg
Göteborg
Resa med buss, tåg till Borås
Borås
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Borås?

Planerar du att resa till Borås från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Borås, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Borås, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Borås har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Borås-resa.

För din resa från Kalmar till Borås har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Borås

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Borås, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Borås

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Borås idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kalmar Borås

Många flygningar förbinder Kalmar med Borås varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Borås på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Borås som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Borås

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Borås
Sverige
Avstånd
237 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Kalmar Borås biljetter
Sök efter boende i Borås
Planera din resa från Kalmar till Borås enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Borås enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Borås som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Borås med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Borås

Fördelar och nackdelar med att flyga från Kalmar till Borås?
Hastighet Att flyga mellan Kalmar och Borås är det snabbaste sättet att resa de 237 km mellan Kalmar och Borås.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kalmar till Borås, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Kalmar Borås har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Borås måste ofta anlända tidigt till Kalmars flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Kalmar till Borås kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Borås?
Hastighet Tåg från Kalmar till Borås är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Kalmar och Borås erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Miljövänligt Tåget Kalmar-Borås anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Kostnad Kalmar-Borås-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Kalmar Borås-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Borås?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Kalmar och Borås är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Kalmar och Borås, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Borås är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Borås (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Borås kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Kalmar till Borås är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Borås för att täcka den 237 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Borås?

Avgångsstationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta

Bussstationer för ankomst till Borås

Borås Centralstation
Karta

Ankomststationer i Borås

Borås Centralstation
Karta
Sök efter Kalmar Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

3 tips för billigare resor mellan Kalmar och Borås

Har du bestämt dig för att resa från Kalmar till Borås och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Kalmar till Borås.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Kalmar till Borås. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Borås.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Kalmar till Borås, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Borås och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Kalmar och Borås. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Kalmar-Borås.

Buss Kalmar Borås

De flesta bussar mellan Kalmar och Borås är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kalmar-Borås varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kalmar till Borås på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Kalmar från Borås varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Borås, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Kalmar-Borås, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Kalmar och Borås varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Borås för ditt resedatum.

Bussbiljetter Kalmar-Borås är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Kalmar Borås

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Kalmar Borås

Tåg Kalmar Borås

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Kalmar och Borås rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbiljetter från Kalmar till Borås kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Kalmar till Borås, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Kalmar till Borås. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Kalmar och Borås.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Kalmar till Borås minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Kalmar till Borås beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Borås är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbolag från Kalmar till Borås

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Kalmar Borås

Flyg Kalmar Borås

Flygbolag Kalmar Borås

bmi Regional
bmi Regional
Sök efter flyg Kalmar Borås
Kalmar till Borås - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Borås

Vad man ska se och göra i Borås?

En av Borås huvudattraktioner är Textilmuseet, som presenterar textilindustrins historia i regionen. Här kan du upptäcka utvecklingen av vävtekniker och beundra en samling av gamla och moderna textilier. Museet anordnar också tillfälliga utställningar om konst och design.

När du promenerar på gatorna i Borås ska du se till att ta en titt på de många skulpturerna som pryder staden. Borås är känt för sin livliga konstscen, med många offentliga konstverk som visas på gator och torg. Bland de mest kända skulpturerna finns "Stora älgen", en imponerande bronsstaty som symboliserar förhållandet mellan människa och natur.

Om du vill njuta av den naturliga omgivningen kan du besöka Jardin Zoologique de Boras. I denna djurpark finns över 500 djur, bland annat lejon, tigrar, apor och kängurur. Du kan också besöka Änggårdsbergens nationalpark, som erbjuder magnifika vandringsleder genom skogar och sjöar.

Transportmässigt är Borås lättillgängligt med tåg eller bil från Göteborg. Väl här kan du enkelt ta dig runt till fots eller med cykel, eftersom staden är relativt kompakt. Det finns också ett lokalt bussnät som förbinder de olika stadsdelarna.

Sök efter Kalmar Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid