Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa direkt till Karlstad med tåg, buss
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa med tåg, flyg till Göteborg
Göteborg
Resa med buss, tåg till Karlstad
Karlstad
Se priser
Kalmar
Resa med flyg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Karlstad
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Karlstad?

Planerar du att resa till Karlstad från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Swebus, FlixBus, bmi Regional eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Karlstad-resa.

För din resa från Kalmar till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Karlstad

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Karlstad idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kalmar Karlstad

Många flygningar förbinder Kalmar med Karlstad varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Karlstad på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Karlstad

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
346 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Kalmar Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Kalmar till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Swebus, FlixBus, bmi Regional eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Karlstad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Karlstad

Fördelar och nackdelar med att flyga från Kalmar till Karlstad?
Hastighet Att flyga mellan Kalmar och Karlstad är det snabbaste sättet att resa de 346 km mellan Kalmar och Karlstad.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kalmar till Karlstad, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Kalmar Karlstad har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Kalmar till Karlstad kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Karlstad?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Kalmar och Karlstad är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Karlstad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Karlstad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Karlstad kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Kalmar till Karlstad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Karlstad för att täcka den 346 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Karlstad?
Landskap Tågen mellan Kalmar och Karlstad erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Tillgänglighet Tågstationerna i Kalmar eller Karlstad ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Kalmar-Karlstad-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Kalmar Karlstad-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Karlstad?

Bussstationer för avgång i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta
Sök efter Kalmar Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Buss Kalmar Karlstad

Frekvensen av avgångarna till Kalmar från Karlstad varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Karlstad, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Kalmar och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Kalmar-Karlstad, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kalmar-Karlstad varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kalmar till Karlstad på Vivanoda.

Bussbolag Kalmar Karlstad

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Kalmar Karlstad

Tåg Kalmar Karlstad

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Kalmar till Karlstad. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Kalmar och Karlstad.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Kalmar till Karlstad beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Karlstad är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Kalmar till Karlstad minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Kalmar till Karlstad kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Kalmar till Karlstad

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Kalmar Karlstad

Flyg Kalmar Karlstad

Flygbolag Kalmar Karlstad

bmi Regional
bmi Regional
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Kalmar Karlstad
Kalmar till Karlstad - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Karlstad

Vad man ska se och göra i Karlstad?

Karlstads huvudattraktion är utan tvekan den magnifika Vänern, som ligger precis utanför dörren. Med sitt kristallklara vatten och många öar erbjuder sjön ett förtrollande landskap att utforska. Vattensporter är mycket populära här, oavsett om det gäller simning, fiske eller bara en avkopplande kryssning på sjön.

Själva staden är charmig med sina gator kantade av eleganta trähus och sina många gröna parker. Stadskärnan bjuder på en livlig atmosfär med sina många kaféer, restauranger och butiker. Missa inte den lokala marknaden, där du kan prova läckra regionala produkter som rökt fisk och färska bär.

När det gäller lokala transporter har Karlstad ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och det omgivande området. Du kan också hyra en cykel för att utforska området i din egen takt. För dem som föredrar att köra bil finns det också möjlighet att hyra bil.

Karlstad är ett måste för den som älskar natur och svensk kultur. Med sin majestätiska sjö och skandinaviska charm kommer denna stad garanterat att få dig på fall.

Sök efter Kalmar Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid