Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa direkt till Linköping med buss
Linköping
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa med buss till Norrköping
Norrköping
Resa med buss, tåg till Linköping
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Linköping-resa.

För din resa från Kalmar till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Linköping

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
200 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Kalmar Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Kalmar till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Linköping?
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Linköping?
Bekvämlighet Tåg mellan Kalmar och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Kalmar-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Kalmar Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Buss Kalmar Linköping

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kalmar-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kalmar till Linköping på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Kalmar och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Längden på bussresan mellan Kalmar och Linköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Linköping för ditt resedatum.

Bussbolag Kalmar Linköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Kalmar Linköping

Tåg Kalmar Linköping

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Kalmar till Linköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Kalmar till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Kalmar och Linköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Kalmar till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Kalmar Linköping
Kalmar till Linköping - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Linköping

Vad man ska se och göra i Linköping?

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Kalmar Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid