Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa direkt till Östersund med flyg
Östersund
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa med buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Östersund
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Östersund?

Planerar du att resa till Östersund från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Östersund-resa.

För din resa från Kalmar till Östersund har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Östersund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Östersund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Östersund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kalmar Östersund

Många flygningar förbinder Kalmar med Östersund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Östersund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Östersund

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
731 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Kalmar Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Kalmar till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Östersund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Östersund

Fördelar och nackdelar med att flyga från Kalmar till Östersund?
Hastighet Att flyga mellan Kalmar och Östersund är det snabbaste sättet att resa de 731 km mellan Kalmar och Östersund.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kalmar till Östersund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Kalmar Östersund har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Kalmar till Östersund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Östersund?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Kalmar och Östersund är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Östersund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Östersund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Östersund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Kalmar till Östersund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Östersund för att täcka den 731 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Östersund?
Tillgänglighet Tågstationerna i Kalmar eller Östersund ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Kalmar och Östersund erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Kalmar-Östersund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Kalmar Östersund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Östersund?

Bussstationer för avgång i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Östersund

Froesoe
Karta
Sök efter Kalmar Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Buss Kalmar Östersund

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Kalmar-Östersund extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Kalmar och Östersund varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Östersund för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Kalmar-Östersund. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kalmar-Östersund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kalmar till Östersund på Vivanoda.

Bussbolag Kalmar Östersund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Kalmar Östersund

Tåg Kalmar Östersund

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Kalmar till Östersund, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Kalmar till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Kalmar och Östersund är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Kalmar till Östersund kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Kalmar till Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Kalmar Östersund

Flyg Kalmar Östersund

Flygbolag Kalmar Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Kalmar Östersund
Kalmar till Östersund - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Östersund

Vad man ska se och göra i Östersund?

En av stadens höjdpunkter är Storsjön, som är Sveriges femte största sjö. Med sitt kristallklara vatten och storslagna landskap är det en idealisk plats att koppla av och njuta av naturen. Dessutom sägs sjön vara hem för en mystisk varelse som kallas Storsjöodjuret, ett slags legendariskt monster som har fascinerat både lokalbefolkningen och turister i åratal.

Östersund har också en fascinerande arkitektur med många välbevarade historiska byggnader. Östersunds domkyrka, som byggdes på 1700-talet, är ett imponerande exempel på svensk arkitektur. Det är också värt att besöka stadens gamla kvarter, där du hittar traditionella hus i ljusa färger.

För att ta sig runt i staden har besökarna flera transportalternativ. Östersund har ett väl utbyggt bussnät som gör det enkelt att ta sig mellan de olika stadsdelarna. Det finns även taxibilar för snabbare och bekvämare resor.

Östersund är en destination som erbjuder den perfekta kombinationen av natur och historiskt arv. Oavsett om du vill koppla av vid sjön eller utforska den lokala arkitekturen har staden något för alla typer av resenärer.

Sök efter Kalmar Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid