Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa direkt till Sundsvall med flyg
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa med buss till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air, FlixBus, Swebus eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Sundsvall-resa.

För din resa från Kalmar till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Sundsvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Sundsvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kalmar Sundsvall

Många flygningar förbinder Kalmar med Sundsvall varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Sundsvall på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Sundsvall

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
639 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Kalmar Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Kalmar till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air, FlixBus, Swebus eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Sundsvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Sundsvall

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Sundsvall?
Bekvämlighet Tåg mellan Kalmar och Sundsvall erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Kalmar till Sundsvall är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Kalmar Sundsvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Kalmar-Sundsvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Sundsvall?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Kalmar och Sundsvall, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Sundsvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sundsvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Kalmar till Sundsvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sundsvall för att täcka den 639 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Sundsvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Kalmar till Sundsvall?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kalmar till Sundsvall, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Kalmar och Sundsvall är det snabbaste sättet att resa de 639 km mellan Kalmar och Sundsvall.
Säkerhetskontroller Resenärer till Sundsvall måste ofta anlända tidigt till Kalmars flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Kalmar till Sundsvall kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Sundsvall?

Bussstationer för avgång i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta
Sök efter Kalmar Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Buss Kalmar Sundsvall

De flesta bussar mellan Kalmar och Sundsvall är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Längden på bussresan mellan Kalmar och Sundsvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Sundsvall för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Kalmar från Sundsvall varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Sundsvall, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Kalmar-Sundsvall, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Kalmar Sundsvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Kalmar Sundsvall

Tåg Kalmar Sundsvall

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Kalmar och Sundsvall rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Kalmar till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Kalmar till Sundsvall, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Kalmar till Sundsvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Kalmar och Sundsvall.

Tågbolag från Kalmar till Sundsvall

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Kalmar Sundsvall

Flyg Kalmar Sundsvall

Flygbolag Kalmar Sundsvall

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Kalmar Sundsvall
Kalmar till Sundsvall - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Sundsvall

Vad man ska se och göra i Sundsvall?

Om du vill lära dig mer om stadens historia kan du besöka stadsmuseet, som ger en översikt över regionens historia och kultur. Svenska musikmuseet och Fotografiska museet är också intressanta stopp för konstälskare.

För att ta sig runt i Sundsvall kan besökare använda lokala kollektivtrafikmedel, som bussar och tåg, samt taxibilar och hyrbilar. Cyklar kan också hyras från några av stadens butiker för en mer miljövänlig utforskning.

Slutligen erbjuder Sundsvall också många möjligheter för naturälskare, med sina många parker och naturreservat. Skuleskogens nationalpark är ett populärt resmål för vandrare och friluftsentusiaster och erbjuder en fantastisk utsikt över den svenska kusten.

Sök efter Kalmar Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid