Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa direkt till Göteborg med tåg, flyg
Göteborg
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa med tåg till Borås
Borås
Resa med buss, tåg till Göteborg
Göteborg
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Göteborg?

Planerar du att resa till Göteborg från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Göteborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Göteborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Göteborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Göteborg-resa.

För din resa från Kalmar till Göteborg har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Göteborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Göteborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Göteborg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Göteborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kalmar Göteborg

Många flygningar förbinder Kalmar med Göteborg varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Göteborg på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Göteborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Göteborg

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Göteborg
Sverige
Avstånd
288 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och flyg
Sök efter Kalmar Göteborg biljetter
Sök efter boende i Göteborg
Planera din resa från Kalmar till Göteborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Göteborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Göteborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Göteborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Göteborg

Fördelar och nackdelar med att flyga från Kalmar till Göteborg?
Hastighet Att flyga mellan Kalmar och Göteborg är det snabbaste sättet att resa de 288 km mellan Kalmar och Göteborg.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kalmar till Göteborg, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Kalmar Göteborg har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Kalmar till Göteborg kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Göteborg måste ofta anlända tidigt till Kalmars flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Göteborg?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Kalmar och Göteborg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Göteborg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Göteborg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Kalmar och Göteborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Göteborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Kalmar till Göteborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Göteborg för att täcka den 288 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Göteborg?
Tillgänglighet Tågstationerna i Kalmar eller Göteborg ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Kalmar och Göteborg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Kalmar till Göteborg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Kalmar-Göteborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Kalmar Göteborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Göteborg?

Avgångsstationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta

Bussstationer för ankomst till Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta
Sök efter Kalmar Göteborg biljetter
Sök efter boende i Göteborg

3 tips för billigare resor mellan Kalmar och Göteborg

Har du bestämt dig för att resa från Kalmar till Göteborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Kalmar till Göteborg.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Kalmar till Göteborg, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Göteborg och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Kalmar till Göteborg. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Göteborg kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Kalmar och Göteborg. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Kalmar-Göteborg.

Buss Kalmar Göteborg

Längden på bussresan mellan Kalmar och Göteborg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Göteborg för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Kalmar från Göteborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Göteborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Kalmar-Göteborg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Kalmar och Göteborg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Kalmar-Göteborg extra kostnader.

De flesta bussar mellan Kalmar och Göteborg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Kalmar Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Kalmar Göteborg

Tåg Kalmar Göteborg

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Kalmar till Göteborg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Göteborg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Kalmar till Göteborg. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Kalmar och Göteborg är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Kalmar till Göteborg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Kalmar och Göteborg rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Kalmar till Göteborg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Kalmar och Göteborg.

Tågbolag från Kalmar till Göteborg

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Kalmar Göteborg

Flyg Kalmar Göteborg

Flygbolag Kalmar Göteborg

bmi Regional
bmi Regional
Sök efter flyg Kalmar Göteborg
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid