Så tar du dig till Kalmar

Planerar du en resa till Kalmar? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Kalmar genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg, buss och flyg.

Med tåg till Kalmar

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Kalmar. Det gör att du enkelt kan komma fram till Kalmars centrum och njuta av sevärdheterna.

Med buss till Kalmar

Långfärdsbussen är ett mycket ekonomiskt transportmedel för en vistelse i Kalmar. Å andra sidan är det mycket långsammare att resa med buss till Kalmar än att resa med tåg eller flyg.

Flyg till Kalmar

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Kalmar. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Kalmars centrum. Priserna på flyg till Kalmar är också ofta attraktiva.

Transport till Kalmar i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Kalmar
7
Antal stationer eller flygplatser i Kalmar
1 flygplatser
1 stationer
1 busstationer
Sök och hitta biljetter till Kalmar
Sök efter boende i Kalmar
Varför söka efter biljetter för att resa till Kalmar med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Kalmar med Vivanoda?

När du planerar en resa till Kalmar är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg, buss eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Kalmar. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Kalmar.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Kalmar när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg, buss och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Kalmar. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Kalmar

Vi presenterar de mest populära rutterna till Kalmar från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg, buss eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Kalmar, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Kalmar med säkerhet.

Oavsett om du reser från Stockholm, Göteborg, Uppsala, Alvesta, Karlskrona eller Västervik eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Kalmar. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Kalmar. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Kalmar med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Kalmar
Sök efter boende i Kalmar

Resa till Kalmar med tåg

Var finns tågstationer i Kalmar?

"Kalmar Centralstation" station är den enda stationen som betjänar Kalmar.

Kalmar Centralstation
Station belägen 0.2 km från Kalmars centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Kalmar

Resa till Kalmar med buss

Tips för att hitta en billigare bussbiljett till Kalmar

Även om bussresor i sig är ett billigt sätt att ta sig till Kalmar finns det alltid sätt att spara ännu mer.

Håll utkik efter kampanjer från FlixBus och Swebus.
FlixBus och Swebus erbjuder regelbundet specialerbjudanden och rabatter, vilket kan vara ett bra tillfälle att minska din budget för Kalmar.
Resa till Kalmar med flexibla datum
Om du lämnar lite utrymme i datumet för din resa till Kalmar ökar du dina chanser att få ett bättre pris med Swebus och FlixBus, särskilt genom att undvika rusningstid.
Jämför busspriser till Kalmar
Med Vivanoda kan du se, filtrera och välja alla erbjudanden från FlixBus och Swebus i en enda sökning. Oavsett om du reser från Stockholm, Göteborg, Uppsala, Berlin, Girona eller Alvesta gör detta det lättare för dig att hitta de bussar som bäst uppfyller dina kriterier när det gäller pris, tid och varaktighet.

Var är busstationerna i Kalmar?

Det finns bara en busstation (eller busshållplats) från vilken du kan nå Kalmar.

Kalmar Centralstation
Busshållplats 0.2 km från Kalmar
Karta
Hitta bussbiljetter till Kalmar

Flyg till Kalmar

Några tips för billiga flyg till Kalmar

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Kalmar med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Föredrar att resa med lågprisflygbolag
Lågprisflygbolag till Kalmar kommer definitivt att spara pengar på din flygresa. Alla tjänster ombord är dock ofta inte gratis.
Välj vissa dagar för din flygavgång
Undvik att resa till Kalmar på hektiska dagar, till exempel helger. Flyg till Kalmar är ofta mycket billigare under veckan, särskilt på tisdagar och onsdagar.
Om du bokar din flygresa till Kalmar flera månader i förväg får du ofta de bästa priserna
Ju längre du väntar med att boka din flygresa till Kalmar, desto högre priser kan du räkna med. Därför är det bäst att planera din vistelse i Kalmar i god tid.

Var ligger flygplatserna i Kalmar?

Om du vill ta dig till Kalmar med flyg anländer du till flygplatsen Kalmar.

Kalmar
Flygplatsen ligger 5.1 km från Kalmar
Karta
Hitta flyg till Kalmar
Resa till Kalmar med tåg, buss och flyg - Billiga biljetter!

Resor och transport till Kalmar

Vad att se och göra i Kalmar?

Kalmar är en charmig stad på Sveriges östkust. Kalmar är känt för sin rika historia, magnifika natur och vänliga atmosfär, och är ett måste under din vistelse i Sverige.

Kalmars huvudattraktion är dess slott, som har anor från 1100-talet. Denna imponerande medeltida fästning ligger på en liten ö och erbjuder en hisnande utsikt över Östersjön. Inne i slottet finns ett museum som berättar om regionens historia och en fin samling av historiska föremål.

Förutom slottet är Kalmar fullt av vackra kullerstensgator, färgglada hus och historiska byggnader. Ta en promenad genom stadskärnan för att beundra den typiska svenska arkitekturen och shoppa i de lokala butikerna. Och missa inte Kalmar domkyrka, ett av Sveriges finaste exempel på gotisk arkitektur.

Det finns gott om transportalternativ för att ta sig runt i staden. Du kan hyra en cykel för att utforska det omgivande området eller ta dig runt till fots, eftersom de flesta attraktioner ligger inom bekvämt räckhåll. Lokala bussar finns också och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt i Kalmar och det omgivande området.

Tveka inte att upptäcka staden Kalmar på din nästa resa till Sverige. Dess historiska arv, naturliga skönhet och välkomnande atmosfär kommer att ge dig oförglömliga minnen.

När ska man besöka Kalmar?

Sommaren, från juni till augusti, är den bästa tiden att resa i Sverige om du letar efter milda temperaturer och gott om solsken. Medeltemperaturen ligger mellan 20°C och 25°C, med längre dagar och kortare nätter. Det här är den perfekta tiden att utforska Sveriges magnifika skärgårdar, njuta av stränderna, vandra eller campa.

Vår och höst, från mars till maj och september till november, erbjuder mildare temperaturer, men kan åtföljas av regn. Medeltemperaturen varierar mellan 10°C och 15°C, med soliga dagar och svalare nätter. Det här är en bra tid att upptäcka naturen när den återföds eller pryds av magnifika höstfärger, men det är nödvändigt att ta med skydd mot regn.

Sök och hitta biljetter till Kalmar
Sök efter boende i Kalmar

None

None
None
None