Reser från Kalmar till Växjö

Planera din resa från Kalmar till Växjö i tåg

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

1 alternativ att gå från Kalmar till Växjö i tåg

  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
Kalmar
Växjö
  • Hämta priser

Resa Kalmar Växjö

Transportmedeltåg
avstånd98 km
Direkt linjeJa

Hur får man från Kalmar till Växjö?

Vi erbjuder 1 linjer i tågatt förbereda din Kalmar Växjö resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
  • Sortera resultat efter transportsätt (tåg).
  • Få priser, tider och varaktighet för resan Kalmar Växjö genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
  • Hitta städerna Kalmar och Växjö på en karta, liksom rutten Kalmar Växjö och de olika anslutningspunkterna (Växjö station Station, Kalmar Centralstation Station) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
  • Sök efter hotell i Växjö

Alla transportsätt Kalmar Växjö

För en resa från Kalmar (Sverige) till Växjö (Sverige) med ett avstånd på 98 km kan du låna Endast ett transportsätt (tåg).
Kalmar Växjö tåget är direkt.
Tåg från SJ till Växjö lämnar Kalmar Centralstation järnvägsstation i Kalmar. Ankomst till Växjö kommer att vara vid Växjö station Station (0.3 km från centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)