Kalmar
Resa direkt till Växjö med tåg
Växjö
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Växjö?

Planerar du att resa till Växjö från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Växjö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Växjö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Växjö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Växjö-resa.

För din resa från Kalmar till Växjö har du flera transportalternativ.

Tåg Kalmar Växjö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Växjö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Växjö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Växjö

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Växjö
Sverige
Avstånd
98 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Kalmar Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö
Planera din resa från Kalmar till Växjö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Växjö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Växjö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Växjö med sinnesro!

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Växjö?

Avgångsstationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomststationer i Växjö

Växjö station
Karta
Sök efter Kalmar Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö

3 tips för billigare resor mellan Kalmar och Växjö

Har du bestämt dig för att resa från Kalmar till Växjö och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Kalmar till Växjö.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Kalmar och Växjö med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Växjö.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Kalmar-Växjö är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Växjö under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Kalmar till Växjö. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Växjö.

Tåg Kalmar Växjö

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Kalmar och Växjö rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Kalmar till Växjö beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Växjö är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Kalmar till Växjö minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Kalmar och Växjö är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Kalmar till Växjö. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Kalmar och Växjö.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Kalmar till Växjö, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Kalmar till Växjö

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Kalmar Växjö
Kalmar till Växjö - Billiga tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Växjö

Vad man ska se och göra i Växjö?

En av Växjös måste-se-attraktioner är dess medeltida stadskärna, med sina kullerstensgator, färgglada hus och pittoreska små butiker. Du kan promenera på de livliga gågatorna, beundra Växjö domkyrka och besöka Emigrationsmuseet för att lära dig mer om historien om svenskar som emigrerade till andra länder.

För att upptäcka den omgivande landsbygden rekommenderar vi att du hyr en cykel, ett mycket populärt transportmedel i staden. Du kan också enkelt ta dig till de många sjöarna i regionen, inklusive Helgasjön, där du kan simma, fiska eller paddla kanot.

Om du föredrar kollektivtrafik har staden också ett effektivt och väl sammankopplat bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i hela regionen. Dessutom har Växjö en egen flygplats, vilket också gör det enkelt att resa från andra svenska och internationella städer.

Växjö är därför en idealisk destination för den som älskar natur, historia och ekologiska upptäckter.

Sök efter Kalmar Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid