Kalmar
Resa med buss till Oskarshamn
Oskarshamn
Resa med färja till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Visby?

Planerar du att resa till Visby från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus eller Destination Gotland) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Visby-resa.

För din resa från Kalmar till Visby har du flera transportalternativ.

Kalmar Visby med färja

Färjan mellan Kalmar och Visby är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Kalmar till Visby

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Visby, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Visby

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
160 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Kalmar Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Kalmar till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus eller Destination Gotland för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Visby

Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Kalmar till Visby?
Trevlig upplevelse Färjeresor mellan Kalmar och Visby är i sig själva en mycket trevlig reseupplevelse och erbjuder ofta panoramautsikt över havet eller kusten.
Flexibilitet Avgångstiderna för färjor mellan Kalmar och Visby kan vara mer begränsade än för andra transportsätt, vilket kan göra det svårare att planera en resa till Visby.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Visby?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Kalmar och Visby är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Visby kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Visby?

Bussstationer för avgång i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomsthamnar i Visby

Visby
Karta
Sök efter Kalmar Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Färja Kalmar Visby

Detta beror mycket på vilken tid på året du vill resa mellan Kalmar och Visby. Observera att det inte finns någon direkt färjetrafik mellan Kalmar och Visby och att du måste kombinera resan till Visby med ett annat transportmedel.

Förhandsbokning rekommenderas alltid när du reser mellan Kalmar och Visby, särskilt under högtrafikperioder. Detta garanterar de bästa priserna och en garanterad plats ombord.

Priset på en färjebiljett från Kalmar till Visby kan variera beroende på färjerederi och säsong. Det är därför lämpligt att söka efter färjebiljetter från Kalmar till Visby på Vivanoda. På så sätt kan du jämföra de olika bolagen och ta reda på de aktuella priserna.

Färjerederier Kalmar Visby

Destination Gotland
Destination Gotland
Sök efter färjebiljetter Kalmar Visby

Buss Kalmar Visby

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kalmar-Visby varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kalmar till Visby på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Kalmar från Visby varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Visby, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Kalmar och Visby är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Kalmar Visby

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Kalmar Visby
Kalmar till Visby - Billiga färja, buss | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Visby

Vad man ska se och göra i Visby?

Visbys huvudattraktion är utan tvekan dess vallar, med anor från 1200-talet. Den är en av de bäst bevarade i Europa, och en promenad längs vallarna bjuder på hisnande vyer över staden. Innanför befästningarna finns charmiga kullerstensgator med pastellfärgade medeltida hus. Stadskärnan är full av livliga torg, restauranger, lokala hantverksbutiker och museer som ger en glimt av stadens rika historia.

Det bästa sättet att ta sig runt i Visby är till fots. Staden är kompakt och lätt att ta sig fram till fots, vilket gör att besökarna kan njuta av den medeltida atmosfären. Man kan också hyra cyklar för att utforska omgivningarna, inklusive de vackra vita sandstränderna i närheten.

För resenärer som anländer från utlandet erbjuder Visby flygplats direktflyg från ett antal europeiska städer. Det är också möjligt att ta en färja från det svenska fastlandet. Väl framme i Visby är kollektivtrafiken effektiv och det är lätt att ta sig runt, med bussar som trafikerar alla stadens huvudattraktioner.

Visby är ett måste för den historieintresserade, men här finns också en livlig atmosfär och ett rikt kulturliv. Oavsett anledningen till ditt besök kommer du garanterat att förföras av den medeltida charmen i denna extraordinära stad.

Sök efter Kalmar Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid