Rekommenderad rutt
Kalmar
Resa med buss, flyg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, buss till Eskilstuna
Eskilstuna
Se priser
Alternativa rutter
Kalmar
Resa direkt till Eskilstuna med buss
Eskilstuna
Se priser

Hur tar man sig från Kalmar till Eskilstuna?

Planerar du att resa till Eskilstuna från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kalmar till Eskilstuna, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kalmar och Eskilstuna, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air, FlixBus, Swebus eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kalmar och Eskilstuna har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kalmar-Eskilstuna-resa.

För din resa från Kalmar till Eskilstuna har du flera transportalternativ.

Buss från Kalmar till Eskilstuna

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kalmar till Eskilstuna, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kalmar Eskilstuna

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kalmar Eskilstuna idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kalmar Eskilstuna

Många flygningar förbinder Kalmar med Eskilstuna varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Eskilstuna på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kalmar till Eskilstuna som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kalmar Eskilstuna

Avgångsstad
Kalmar
Sverige
Staden som är destination
Eskilstuna
Sverige
Avstånd
301 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Kalmar Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna
Planera din resa från Kalmar till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kalmar till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kalmar och Eskilstuna som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air, FlixBus, Swebus eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kalmar och Eskilstuna med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kalmar och Eskilstuna

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kalmar till Eskilstuna?
Priser Bussbiljetter från Kalmar till Eskilstuna är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Eskilstuna (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Kalmar och Eskilstuna, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Kalmar och Eskilstuna kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Kalmar till Eskilstuna är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Eskilstuna för att täcka den 301 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kalmar till Eskilstuna?
Tillgänglighet Tågstationerna i Kalmar eller Eskilstuna ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Kalmar och Eskilstuna erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Kalmar-Eskilstuna-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Kalmar Eskilstuna-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Kalmar till Eskilstuna?
Hastighet Att flyga mellan Kalmar och Eskilstuna är det snabbaste sättet att resa de 301 km mellan Kalmar och Eskilstuna.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kalmar till Eskilstuna, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Kalmar till Eskilstuna kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Eskilstuna måste ofta anlända tidigt till Kalmars flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Kalmar? Var anländer jag i Eskilstuna?

Bussstationer för avgång i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta

Bussstationer för ankomst till Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta

Ankomststationer i Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta
Sök efter Kalmar Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

Buss Kalmar Eskilstuna

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kalmar-Eskilstuna varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kalmar till Eskilstuna på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Kalmar från Eskilstuna varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Eskilstuna, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Kalmar-Eskilstuna extra kostnader.

Bussar mellan Kalmar och Eskilstuna har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Kalmar Eskilstuna

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Kalmar Eskilstuna

Tåg Kalmar Eskilstuna

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Kalmar till Eskilstuna. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Kalmar och Eskilstuna.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Kalmar till Eskilstuna. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Kalmar till Eskilstuna kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Kalmar till Eskilstuna minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Kalmar till Eskilstuna

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Kalmar Eskilstuna

Flyg Kalmar Eskilstuna

Flygbolag Kalmar Eskilstuna

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Kalmar Eskilstuna
Kalmar till Eskilstuna - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Kalmar till Eskilstuna

Vad man ska se och göra i Eskilstuna?

En av Eskilstunas huvudattraktioner är Munktellmuseet, som berättar om stadens industrihistoria. Här kan du se maskiner, lok och fordon med anor från 1800-talet. För den historieintresserade är ett besök på Sundbyholms slott också ett måste. Detta 1600-talsslott är omgivet av en magnifik park och erbjuder en hänförande utsikt över Mälaren.

Om du är en djurälskare ska du bege dig till Parken Zoo. Denna familjevänliga park är hem för en mängd olika exotiska djur, samt attraktioner för barn, såsom karuseller och en minifarm.

För shoppingentusiaster är stadskärnan full av butiker och affärer där du kan hitta typiska svenska produkter som handblåst glas, yllekläder och lokala konstverk.

När det gäller lokala transporter har Eskilstuna ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Du kan också hyra cyklar för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Kalmar Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid