Rekommenderad rutt
Lund
Resa med tåg, buss till Linköping
Linköping
Resa med buss, flyg till Orebro
Orebro
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa direkt till Orebro med buss
Orebro
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Orebro?

Planerar du att resa till Orebro från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Orebro, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Orebro, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller Yuzmashavia) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Orebro har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Orebro-resa.

För din resa från Lund till Orebro har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Orebro

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Orebro, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Orebro

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Orebro idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Lund Orebro

Många flygningar förbinder Lund med Orebro varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Orebro på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Orebro som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Orebro

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Orebro
Sverige
Avstånd
415 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Lund Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro
Planera din resa från Lund till Orebro enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Orebro enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Orebro som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller Yuzmashavia för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Orebro med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Orebro

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Orebro?
Priser Bussbiljetter från Lund till Orebro är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Orebro (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Lund och Orebro är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Lund och Orebro kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Lund till Orebro är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Orebro för att täcka den 415 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Lund till Orebro?
Hastighet Att flyga mellan Lund och Orebro är det snabbaste sättet att resa de 415 km mellan Lund och Orebro.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Lund till Orebro, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Lund till Orebro kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Lund Orebro har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Orebro?
Bekvämlighet Tåg mellan Lund och Orebro erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Landskap Tågen mellan Lund och Orebro erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Lund-Orebro-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Orebro-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Orebro?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Våghustorget
Karta
Örebro Sörbyängsvägen
Karta

Ankomstflygplatser i Orebro

Orebro-Bofors
Karta
Sök efter Lund Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

Buss Lund Orebro

Längden på bussresan mellan Lund och Orebro varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Orebro för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Orebro varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Orebro på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Lund-Orebro. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Lund från Orebro varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Orebro, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Lund Orebro

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Lund Orebro

Tåg Lund Orebro

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Lund till Orebro beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Orebro är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Lund till Orebro kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Lund till Orebro. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Lund och Orebro rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Lund till Orebro

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Orebro

Flyg Lund Orebro

Flygbolag Lund Orebro

Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Lund Orebro
Lund till Orebro - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Lund till Orebro

Vad man ska se och göra i Orebro?

En av stadens mest ikoniska attraktioner är Örebro slott. Denna medeltida fästning med anor från 1300-talet erbjuder en hisnande utsikt över staden från dess topp. Besökare kan utforska slottets rikt dekorerade rum och lära sig mer om regionens fascinerande historia.

En promenad genom Örebros stadskärna avslöjar charmiga kullerstensgator kantade med färgglada hus, unika butiker och välkomnande kaféer. Konstälskare kommer att njuta av ett besök på stadens konstmuseum, som rymmer en samling av samtida och klassiska verk.

För en ännu mer autentisk upplevelse rekommenderar vi ett besök i Wadköping. Denna gamla by erbjuder en levande rekreation av Sveriges förflutna, med traditionella byggnader, hantverksverkstäder och skådespelare i tidsenliga kostymer.

Naturälskare kommer att älska området runt Örebro. De vidsträckta omgivande skogarna och sjöarna erbjuder gott om möjligheter till vandring, cykling och andra utomhusaktiviteter. Den sublima Hjälmaren, som gränsar till staden, är idealisk för en avkopplande dag på stranden eller för en båttur.

Sök efter Lund Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid