Rekommenderad rutt
Lund
Resa direkt till Kalmar med tåg
Kalmar
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa med tåg till Alvesta
Alvesta
Resa med tåg till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Kalmar?

Planerar du att resa till Kalmar från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Snälltåget) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Kalmar-resa.

För din resa från Lund till Kalmar har du flera transportalternativ.

Tåg Lund Kalmar

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Kalmar

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
223 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Lund Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Lund till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Snälltåget för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Kalmar med sinnesro!

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Kalmar?

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta
Sök efter Lund Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Tåg Lund Kalmar

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Kalmar minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Lund och Kalmar är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Lund till Kalmar. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Lund och Kalmar.

Tågbolag från Lund till Kalmar

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Kalmar
Lund till Kalmar - Billiga tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Lund till Kalmar

Vad man ska se och göra i Kalmar?

Kalmars huvudattraktion är dess slott, som har anor från 1100-talet. Denna imponerande medeltida fästning ligger på en liten ö och erbjuder en hisnande utsikt över Östersjön. Inne i slottet finns ett museum som berättar om regionens historia och en fin samling av historiska föremål.

Förutom slottet är Kalmar fullt av vackra kullerstensgator, färgglada hus och historiska byggnader. Ta en promenad genom stadskärnan för att beundra den typiska svenska arkitekturen och shoppa i de lokala butikerna. Och missa inte Kalmar domkyrka, ett av Sveriges finaste exempel på gotisk arkitektur.

Det finns gott om transportalternativ för att ta sig runt i staden. Du kan hyra en cykel för att utforska det omgivande området eller ta dig runt till fots, eftersom de flesta attraktioner ligger inom bekvämt räckhåll. Lokala bussar finns också och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt i Kalmar och det omgivande området.

Tveka inte att upptäcka staden Kalmar på din nästa resa till Sverige. Dess historiska arv, naturliga skönhet och välkomnande atmosfär kommer att ge dig oförglömliga minnen.

Sök efter Lund Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid