Reser från Lund till Linköping

Planera din resa från Lund till Linköping i tåg, buss

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

3 alternativ att gå från Lund till Linköping i tåg, buss

 • Välj vilken rutt du vill ha
 • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Lund
Linköping
/
 • Hämta priser
2
Lund
Malmö
Linköping
/
/
 • Hämta priser
3
Lund
Norrköping
Linköping
/
 • Hämta priser

Resa Lund Linköping

Transportmedelbuss, tåg
avstånd336 km
Direkt linjeJa

Hur får man från Lund till Linköping?

Vi erbjuder 3 linjer i tåg, bussatt förbereda din Lund Linköping resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
 • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss).
 • Få priser, tider och varaktighet för resan Lund Linköping genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
 • Hitta städerna Lund och Linköping på en karta, liksom rutten Lund Linköping och de olika anslutningspunkterna (Linköping Centralstation Station, Linköping Fjärrbussterminal busstation, Linköping busstation, Lund Centralstation Station, Lund Centralstation busstation) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
 • Sök efter hotell i Linköping

Vilka bärare ska resa mellan Lund och Linköping?

Busföretag
Busoperatör Swebus tillhandahåller busservice från Lund Centralstation Bus Terminal i Lund och Linköping Fjärrbussterminal Bus Terminal ( Sverige)
Bus4You är operatören som låter dig resa på linjen mellan Lund City (serverar Lund Centralstation Bus Station på 0.5 km centrum) och Malmö City där bussen kommer att släppa dig av vid Malmö Svävarterminalen busstation ligger cirka 1.1 km från centrum.
NettBuss Bus Company roterar från Lund Centralstation Bus Terminal i Lund och Malmö Svävarterminalen Bus Terminal ( Sverige)
FlixBus-nätverket innehåller busslinjer mellan Lund City (serverar Lund Centralstation Bus Station på 0.5 km centrum) och Malmö City där bussen kommer att släppa dig av vid Malmö busstation ligger cirka 0.5 km från centrum. och från Malmö Bus Terminal i Malmö och Linköping Bus Terminal ( Sverige)
Järnvägsbolag
SJ erbjuder en rad Lund-Linköping med -tåg från Lund Centralstation Station (0.5 km från stadens centrum) och betjänar Linköping Centralstation Station vid ankomsten (0.1 km från centrum)
Snälltåget driver linjen från Lund till Linköping med -tåg från Lund Centralstation station till Linköping Centralstation station ( Sverige)

Alla transportsätt Lund Linköping

Om du har några preferenser för ett visst transportläge får du mer information om dessa avsnitt:

tåg Lund till Linköping

Intercity tåg Lund Linköping

Intercity-tåg tjänar de viktigaste städerna längs med Lund-Linköping rutt med en förbättrad restid jämfört med regionala tåg.

Är det möjligt att åka direkt med tåg från Lund till Linköping?

Ja, det är möjligt att gå ifrån Lund till Linköping med tåg utan att göra några förändringar. Var medveten om att beroende på veckodagen kan schemat ändras och direkt tåg kanske inte kör varje dag. För att kontrollera priser och tillgänglighet, starta nu en sökning efter en Lund-Linköping tågbiljett på Vivanoda.

Lund Linköping tågföretag

Det finns 2 transportörer som kör tågresor mellan Lund och Linköping: SJ och Snälltåget.
SJ Lund LinköpingSnälltåget Lund Linköping

Avresetågstationer i Lund

 • Lund Centralstation

Järnvägsstationer i Linköping

 • Linköping Centralstation

Lund till Linköping buss

Om du letar efter en busstrafik från Lund till Linköping, du har tur eftersom det faktiskt finns en direkt tjänst.

Coachföretag på Lund Linköping resa

Resan med buss Lund Linköping serveras endast av ett bussföretag: Swebus.

Swebus Lund Linköping

Du kanske undrar om det är värt att resa med buss mellan Lund och Linköping och vad fördelarna med detta transportsätt kan vara. För att uppmuntra dig att ta bussen till Linköping, här är några argument som kommer att övertyga dig.

 • Det är mer miljövänligt att resa med en modern buss än att samla ihop. Dessutom vägenLund Linköping delas av andra fordon och ingen ytterligare infrastruktur behövs för att köra buss.
 • Nästan alla bussar är utrustade med en WiFi-anslutning, vilket är mycket välkommen att resa med 336 km av resan.
 • Om resans varaktighet Lund och Linköping med tränare kan verka lite lång, nattbussarna Lund Linköping är lösningen för att inte slösa bort tid och komma fram till Linköping I den tidiga morgonen.

Bussen stannar in Lund

Beroende på företaget uppmanas det att vara närvarande vid busshållplatsen i Lund 15 till 30 minuter före angiven avgångstid. För att undvika att ta fel buss, kolla framför var destinationen "Linköping"ska visas. Innan du går ombord ska du visa din biljett till föraren, sätta ditt bagage i fästet och sedan sitta vid din plats.

 • Lund Centralstation

Ankomst busstationer i Linköping

När du kommer in Linköping, se till att du inte glömmer något vid din plats och i hållet.

 • Linköping Fjärrbussterminal
 • Linköping

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)