Rekommenderad rutt
Lund
Resa direkt till Linköping med buss, tåg
Linköping
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Resa med buss, tåg till Linköping
Linköping
Se priser
Lund
Resa med tåg, buss till Norrköping
Norrköping
Resa med buss, tåg till Linköping
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Linköping-resa.

För din resa från Lund till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Linköping

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
336 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Lund Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Lund till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Linköping?
Miljövänligt Tåget Lund-Linköping anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Lund till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Lund och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Lund-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Linköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Lund och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Lund till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Lund och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Lund till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 336 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Lund och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Lund Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

3 tips för billigare resor mellan Lund och Linköping

Har du bestämt dig för att resa från Lund till Linköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Lund till Linköping.

  • 1. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Lund och Linköping. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Lund-Linköping.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Lund till Linköping. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Linköping kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Lund-Linköping är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Linköping under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Lund-Linköping. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Linköping.

Buss Lund Linköping

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Lund-Linköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Lund från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Lund-Linköping extra kostnader.

De flesta bussar mellan Lund och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Linköping på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Lund-Linköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Lund Linköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Lund Linköping

Tåg Lund Linköping

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Lund till Linköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Lund till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Lund och Linköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Lund till Linköping, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Biljetter för sträckan Lund-Linköping kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Lund till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Linköping
Lund till Linköping - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Lund till Linköping

Vad man ska se och göra i Linköping?

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Lund Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid