Rekommenderad rutt
Lund
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Resa med flyg till Visby
Visby
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Visby?

Planerar du att resa till Visby från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Visby-resa.

För din resa från Lund till Visby har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Visby

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Visby, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Visby

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Visby idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Lund Visby

Många flygningar förbinder Lund med Visby varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Visby på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Visby

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
379 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Lund Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Lund till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Visby

Fördelar och nackdelar med att flyga från Lund till Visby?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Lund till Visby, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Lund och Visby är det snabbaste sättet att resa de 379 km mellan Lund och Visby.
Nackdelar med miljön Flyg till Lund Visby har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Visby måste ofta anlända tidigt till Lunds flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Visby?
Miljövänligt Tåget Lund-Visby anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Lund till Visby är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Visby-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Lund-Visby-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Visby?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Lund och Visby är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Lund och Visby, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Lund till Visby är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Visby för att täcka den 379 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Lund och Visby kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Visby?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Visby

Visby
Karta
Sök efter Lund Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Buss Lund Visby

Frekvensen av avgångarna till Lund från Visby varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Visby, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Lund-Visby extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Visby varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Visby på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Lund-Visby, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Lund Visby

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Lund Visby

Tåg Lund Visby

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Visby minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Lund till Visby. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Lund till Visby, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Lund till Visby. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Lund och Visby.

Tågbolag från Lund till Visby

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Visby

Flyg Lund Visby

Flygbolag Lund Visby

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Lund Visby
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid