Lund
Resa direkt till Helsingborg med buss
Helsingborg
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Helsingborg?

Planerar du att resa till Helsingborg från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Helsingborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Helsingborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Helsingborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Helsingborg-resa.

För din resa från Lund till Helsingborg har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Helsingborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Helsingborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Helsingborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Helsingborg

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Helsingborg
Sverige
Avstånd
49 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Lund Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg
Planera din resa från Lund till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Helsingborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Helsingborg med sinnesro!

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Helsingborg?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta
Sök efter Lund Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

3 tips för billigare resor mellan Lund och Helsingborg

Har du bestämt dig för att resa från Lund till Helsingborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Lund till Helsingborg.

  • 1. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Lund och Helsingborg. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Lund-Helsingborg.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Lund-Helsingborg är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Helsingborg under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Lund till Helsingborg. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Helsingborg.

Buss Lund Helsingborg

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Lund-Helsingborg. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Helsingborg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Helsingborg på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Lund från Helsingborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Helsingborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Lund och Helsingborg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Helsingborg för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Lund-Helsingborg extra kostnader.

Bussarna Lund-Helsingborg är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Bussbolag Lund Helsingborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Lund Helsingborg
Lund till Helsingborg - Billiga buss | Vivanoda

Turistguide för resan från Lund till Helsingborg

Vad man ska se och göra i Helsingborg?

Helsingborg har också flera parker och trädgårdar, till exempel Slottshagens park med tropiska växthus, dammar och skulpturer. Kärnanparken är en annan trevlig plats att promenera på, med ett medeltida torn från 1200-talet.

För att ta sig runt i staden är buss och tåg populära alternativ, med regelbundna förbindelser till större destinationer. För en mer unik upplevelse är det möjligt att korsa Öresundssundet till Danmark med färja.

Helsingborg är också känt för sina stränder, till exempel Tropical Beach, där resenärer kan koppla av på den vita sanden och njuta av solen. Slutligen, för en lokal kulinarisk upplevelse bör besökare inte missa de utsökta lokala räkorna, nyfångade från Kattegatthavet.

Sök efter Lund Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid