Rekommenderad rutt
Lund
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Luleå
Luleå
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa direkt till Luleå med tåg
Luleå
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Luleå?

Planerar du att resa till Luleå från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Luleå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Luleå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Norwegian Air Shuttle) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Luleå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Luleå-resa.

För din resa från Lund till Luleå har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Luleå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Luleå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Luleå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Luleå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Lund Luleå

Många flygningar förbinder Lund med Luleå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Luleå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Luleå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Luleå

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Luleå
Sverige
Avstånd
1200 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Lund Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå
Planera din resa från Lund till Luleå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Luleå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Luleå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Norwegian Air Shuttle för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Luleå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Luleå

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Luleå?
Priser Bussbiljetter från Lund till Luleå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Luleå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Lund och Luleå, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Lund och Luleå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Lund till Luleå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Luleå för att täcka den 1200 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Luleå?
Bekvämlighet Tåg mellan Lund och Luleå erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Lund eller Luleå ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Lund-Luleå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Luleå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Lund till Luleå?
Hastighet Att flyga mellan Lund och Luleå är det snabbaste sättet att resa de 1200 km mellan Lund och Luleå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Lund till Luleå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Lund till Luleå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Luleå måste ofta anlända tidigt till Lunds flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Luleå?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Luleå

Kallax
Karta
Sök efter Lund Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

Buss Lund Luleå

Frekvensen av avgångarna till Lund från Luleå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Luleå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Lund och Luleå är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussar mellan Lund och Luleå har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Lund-Luleå. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Lund Luleå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Lund Luleå

Tåg Lund Luleå

Tågbiljetter från Lund till Luleå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Luleå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Lund till Luleå. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Lund till Luleå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Lund och Luleå.

Tågbolag från Lund till Luleå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Luleå

Flyg Lund Luleå

Flygbolag Lund Luleå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Lund Luleå
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid