Rekommenderad rutt
Lund
Resa direkt till Norrköping med buss, tåg
Norrköping
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa med tåg, buss till Linköping
Linköping
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Norrköping?

Planerar du att resa till Norrköping från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Norrköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Norrköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Norrköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Norrköping-resa.

För din resa från Lund till Norrköping har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Norrköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Norrköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Norrköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Norrköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Norrköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Norrköping

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Norrköping
Sverige
Avstånd
369 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Lund Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping
Planera din resa från Lund till Norrköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Norrköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Norrköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Norrköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Norrköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Norrköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Lund och Norrköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Lund till Norrköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Norrköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Lund och Norrköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Lund och Norrköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Lund till Norrköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Norrköping för att täcka den 369 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Norrköping?
Miljövänligt Tåget Lund-Norrköping anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Lund till Norrköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Lund och Norrköping erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Lund-Norrköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Norrköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Norrköping?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Norrköping

Norrköping
Karta
Norrkoping
Karta

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta
Sök efter Lund Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

3 tips för billigare resor mellan Lund och Norrköping

Har du bestämt dig för att resa från Lund till Norrköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Lund till Norrköping.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Lund-Norrköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Norrköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Lund och Norrköping med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Norrköping.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Lund och Norrköping. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Lund-Norrköping.

Buss Lund Norrköping

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Lund-Norrköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Lund och Norrköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Norrköping för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Lund-Norrköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

De flesta bussar mellan Lund och Norrköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Lund-Norrköping extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Norrköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Norrköping på Vivanoda.

Bussbolag Lund Norrköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Lund Norrköping

Tåg Lund Norrköping

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Lund till Norrköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Norrköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Lund och Norrköping är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Norrköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Lund till Norrköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Lund till Norrköping, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

På tågen mellan Lund och Norrköping finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Lund till Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Norrköping
Lund till Norrköping - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Lund till Norrköping

Vad man ska se och göra i Norrköping?

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Norrköping. Staden har ett effektivt kollektivtrafiksystem med bussar och spårvagnar som förbinder stadens olika delar. Det är också möjligt att resa med cykel, eftersom staden har cykelvägar och ett cykeluthyrningssystem. För resenärer som vill utforska omgivningarna är det möjligt att hyra en bil eller ta tåget från Norrköpings centralstation.

Förutom museerna kan resenärer utforska Norrköpings gamla stad med sina kullerstensgator och historiska byggnader samt stadens parker, till exempel Motala Ström River Park och Folkparken City Park. Staden är också känd för sin årliga musikfestival, Bråvalla, som lockar tusentals besökare varje år.

Sök efter Lund Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid